Aνακαινίζονται τα ΤΕΠ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου- Ξεκινά η λειτουργία της Κλινικής Επείγουσας Ιατρικής

17:43 6/6/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Σε φάση υλοποίησης μπήκε από σήμερα η μελέτη ανακαίνισης του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών και η δημιουργία Τμήματος Ημερήσιας Νοσηλείας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.
Για το σκοπό αυτό αλλάζει ο χώρος υποδοχής και αντιμετώπισης των Επειγόντων Περιστατικών, η οποία προσωρινά θα γίνεται στον χώρο της Μονάδας Λοιμωδών, παραπλεύρως των ΤΕΠ.
Οι οικοδομικές εργασίες ξεκινούν αύριο και αναμένεται να διαρκέσουν μέχρι τις 22 του μηνός. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και ασθενών έχει προβλεφθεί αυξημένη παρουσία των ειδικών στο πρόγραμμα εφημερίας για κάθε

ειδικότητα, προκειμένου να διακινούνται γρήγορα τα περιστατικά, ενώ οι θάλαμοι Βραχείας Νοσηλείας θα λειτουργούν κανονικά.
Το κόστος των εργασιών ανέρχεται στις 30.000 ευρώ και με την ολοκλήρωσή τους θα αποδοθεί προς λειτουργία η Κλινική Επείγουσας Ιατρικής Παράλληλα έγιναν όλες οι ενέργειες για την στελέχωση της με ειδικευμένους ιατρούς για την ταχύτερη αντιμετώπιση των περιστατικών, προκειμένου να μπει τέρμα στην πολύωρη αναμονή.

Keywords
Τυχαία Θέματα