Χανιά | Άνοιξε τις πύλες της η έκθεση παιδικών ζωγραφιών για τα τροχαία στο ΚΑΜ | Photos+Video

Παρουσία του γενικού γραμματέα Δημόσιας Τάξης Δημήτριου Αναγνωστάκη και του Υποστράτηγου Αντρέα Δασκαλάκη εκ μέρους του αρχηγείου της ΕΛΑΣ, εγκαινιάστηκε το απόγευμα της Δευτέρας η έκθεση που έχει παρουσιαστεί ανά την Ελλάδα, με παιδικές ζωγραφιές για τα τροχαία ατυχήματα. Στο πλαίσιο της έκθεσης των ζωγραφιών, ο ΓΓ Δημόσιας Τάξης έθεσε τον προβληματισμό που, όπως είπε, πρέπει να μας απασχολεί όλους για τα ποσοστά των τροχαίων ατυχημάτων που προκαλούν αναπηρίες

από σοβαρό τραυματισμό σε παιδιά, καθώς «γίνονται εντός πόλεων, με ταχύτητα κάτω των 60 km/h και ανέρχεται στο τεράστιο νούμερο του 82%»:

Η έκθεση με θέμα «Η οδική ασφάλεια μέσα από τα μάτια των παιδιών», διοργανώνεται από την Ελληνική Αστυνομία, σε συνεργασία με τη «Συμμαχία για την Ελλάδα».

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε πλήθος κόσμου, με τον Δήμαρχο Χανίων να απονέμει αναμνηστική πλακέτα για την πρωτοβουλία της έκθεσης στον αρχηγό της ΕΛΑΣ, ο οποίος παρότι τελικά δεν παρευρέθηκε στην εκδήλωση, απέστειλε χαιρετισμό και την πλακέτα παρέλαβε αντ΄αυτού ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης Υποστράτηγος Κωνσταντίνος Λαγουδάκης.

Η έκθεση θα είναι προσβάσιμη για το κοινό έως και την Κυριακή 10 Δεκέμβρη 2017 στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου (Κ.Α.Μ. Μεγάλο Αρσενάλι).

zarpanews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα