“Μπορείς να έχεις τη ζωή που θέλεις” – Ομιλία του συγγραφέα Στέφανου Ξενάκη στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων | Video + Photos

Στα Χανιά βρέθηκε ο ο συγγραφέας των bestsellers ΔΩΡΟ, KAΠTAIN και ΔΩΡΟ 2 Στέφανος Ξενάκης, ο οποίος έδωσε ομιλία το απόγευμα της Πέμπτης στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων.

Στην εκδήλωση με τίτλο “Μπορείς να έχεις τη ζωή που θέλεις”, που έγινε σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο Librairie και την περιφέρεια Κρήτης, ο συγγραφέας παρουσίασε “μικρές, καθημερινές ιστορίες,

οι οποίες αποτελούν το νόημα της ζωής”, όπως ανέφερε και ο ίδιος χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του στο zarpanews.gr.



Kατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο κύριος Ξενάκης συνομίλησε με τους αναγνώστες του και υπέγραψε τα βιβλία του.

Τις προηγούμενες ημέρες, αντίστοιχες ομιλίες δόθηκαν από τον κύριο Ξενάκη στο Ηράκλειο και στο Ρέθυμνο, ενώ το πρωί της Τρίτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Άννας Παπακωνσταντίνου και του Γιώργου Κολομπάκη στο Zarpa Radio 89,6 (δείτε ΕΔΩ), όπου αναφέρθηκε στο πώς ξεκίνησε να ασχολείται με την αυτοβελτίωση, τονίζοντας πως “Η Ζωή η ίδια είναι Δώρο. Να την ζεις”.

Δείτε φωτογραφίες:

zarpanews.gr

The post “Μπορείς να έχεις τη ζωή που θέλεις” – Ομιλία του συγγραφέα Στέφανου Ξενάκη στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων | Video + Photos appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα