Σε πλήρη εξέλιξη η κακοκαιρία στην Κρήτη – Πού χρειάζονται αλυσίδες | Video + Photos

| Video + Photos

Σε πλήρη εξέλιξη είναι η κακοκαιρία «Φίλιππος» στην Κρήτη, με ισχυρές βροχοπτώσεις, τσουχτερό κρύο και χιονοπτώσεις σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές (δείτε εδώ).

Μάλιστα ήδη το Οροπέδιο Λασιθίου, τα Ανώγεια αλλά και τα ορεινά των Χανίων (δείτε εδώ και εδώ) είναι σκεπασμένα με χιόνι, ενώ σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων τα έντονα φαινόμενα θα συνεχιστούν και την Παρασκευή.

Σύμφωνα με το Δήμαρχο Οροπεδίου Λασιθίου, Γιάννη Στεφανάκη, από Άγιο Χαράλαμπο προς Κάτω

Μετόχι τα εκχιονιστικά μηχανήματα δουλεύουν πυρετωδώς ενώ η θερμοκρασία είναι στους μηδέν βαθμούς. Η κυκλοφορία των οχημάτων γίνεται μόνο με αλυσίδες ή 4Χ4 και ο Δήμαρχος εφιστά την προσοχή όλων καθώς αναμένεται και άλλη επιδείνωση του καιρού.

Δείτε βίντεο από την πυκνή χιονόπτωση στο Οροπέδιο:




Πυκνό χιόνι πέφτει και στα Ανώγεια με τον Δήμαρχο Σωκράτη Κεφαλογιάννη να κοινοποιεί φωτογραφίες από το τοπίο που έχει “ντυθεί” στα λευκά.

Το τοπίο είναι μαγευτικό, τα εκχιονιστικά μηχανήματα επιχειρούν προκειμένου να μείνουν ανοιχτοί οι δρόμοι, ωστόσο εφιστάται η προσοχή σε όλους τους οδηγούς να έχουν αντιολισθητικές αλυσίδες.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τα Ανώγεια:




The post Σε πλήρη εξέλιξη η κακοκαιρία στην Κρήτη – Πού χρειάζονται αλυσίδες | Video + Photos appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα