«Ασπρόµαυρη»… καταιγίδα στο Γεντί Κουλέ

Σκορ και θέαμα πρόσφερε ο ΟΦΗ στο προτελευταίο φετινό εντός έδρας του παιχνίδι. Μπροστά σε 2 χιλιάδες θεατές στο Γεντί Κουλέ κέρδισε με 6-1 την Σπάρτη, η οποία κατέβηκε στο Ηράκλειο με 13 παίκτες και περιορίστηκε σε ρόλο κομπάρσου στο ματς.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ, Νίκος Παπαδόπουλος, είχε την ευκαιρία να κάνει αλλαγές και να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν έπαιξαν πολύ

στο πρωτάθλημα, αλλά και σε κάποια νέα παιδιά, όπως ο Βρεττός και ο Μπουρσέλης.

Το 6-0 του ΟΦΗ επί της Σπάρτης είναι η μεγαλύτερη σε έκταση νίκη της ηρακλειώτικης ομάδας. Μάνος και Κώτσιος οι σκόρερ σε ένα ανοιχτό πρώτο 45λεπτο και οι Χαντί, Βουό, Αντουκόρ και Χίσι στο δεύτερο 45λεπτο. Ο ΟΦΗ είχε και ένα δοκάρι με τον Μιλοσάβλιεφ, αλλά και πολλές ευκαιρίες για περισσότερα γκολ σε ένα παιχνίδι, που ήταν παράσταση για ένα ρόλο. Η Σπάρτη πέτυχε το γκολ της τιμής στις καθυστερήσεις με τον Φράγκο.

ΟΦΗ: Δαύκος, Κώτσιος, Μιλοσάβλιεφ (77′ Μπουρσέλης), Όστοϊτς, Βουό (59′ Βρεττός), Χαντί, Μάνος, Χίσι, Αντουκόρ, Κιάσσος, Βαλλιάνος (69′ Κοιλιάρας).

Σπάρτη: Κραβαρίτης, Γιαννίτσης, Μπανούσης, Οικονομόπουλος, Μπουντόπουλος, Ηλιόπουλος, Λώττας, Κατσίκης, Καρτσαμπάς, Χαδιάρης, Φράγκος.

Keywords
Τυχαία Θέματα