Άσε μας ρε Βίκυ

Αυτή η χειρονομία που έκανε η Βίκυ Σταμάτη στους δημοσιογράφους, τι σήμαινε; Σας την έφερα μαλάκες, θα ξαναμπώ φυλακή;

Η κυρά Βίκυ χώρισε τον Άκη προφανώς για να μπορεί να κινεί τους λογαριασμούς στο πατρικό της όνομα. Γιατί θα δεσμευτούν όλοι οι λογαριασμοί του Τσοχατζόπουλου. Εκτός κι αν τους μεταφέρει στο δικό της όνομα. Και πώς θα γίνει αυτό; Με διαζύγιο. Αυτά μου είπε ο εξωγήινος.

Μπορεί να λέει και τρέλες. Την άλλη φορά μου είχε πει, ας πούμε,

όταν το έσκασε από το τρελοκομείο ότι βγήκε για να υπογράψει με διάφορους τραπεζίτες, να βγουν λεφτά για να πληρωθούν διάφοροι, οι οποίοι δεν θα μπορούσαν να μπουν στο Δαφνί γιατί θα τους βλέπανε. Γι’ αυτό, μεταξύ μας, δεν τον πολυεμπιστεύομαι τον εξωγήινο. Λέει τρέλες. Ό,τι παίζουν μπροστά στον φακό ο Άκης και η Γυαλιστερή του είναι σε απόλυτη συνεννόηση.

Για να δημιουργηθεί μια ψεύτικη είδηση χρειάζονται τρεις. Ο Άκης, η γυναίκα του και ένας πληρωμένος δημοσιογράφος.

Το βασικό είναι ότι ο Τσοχατζόπουλος δεν δίνει κανέναν. Κάποιος του έχει πει ότι θα βγει και θα ζήσει με τα κλεμμένα. Τα οποία είναι άπειρα.

11,5 εκατ. ευρώ έδωσαν στον Κάντα για τα εξοπλιστικά χωρίς να τους τα ζητήσει. Και ήταν διαμεσολαβητής. Αν ο Κάντας πήρε 11,5 εκατ. ευρώ, ο Τσοχατζόπουλος, ο Παπαντωνίου πόσα πήραν; Ο Σημίτης;; Δεν πήρε τίποτα αυτή η μαϊμουδίτσα του εκσυγχρονισμού; Ποιος πλήρωνε όλους αυτούς τους κωλοδημοσιογράφους, τους υμνητές της εκσυγχρονιστικής επταετίας; Για πόσο μαλάκες μας περνάνε;

Πώς μιλάνε ακόμα εκεί στο ΠΑΣΟΚ, που και ο τελευταίος έχει κλέψει τον αγλέορα; Όχι δεν είναι οικιακή συσκευή ο αγλέορας. Ποιος σοσιαλισμός και μαλακίες και ο άνθρωπος στο επίκεντρο. Η τσέπη στο επίκεντρο.

Γράφει ο ανάγωγος της Κυριακής

Keywords
Τυχαία Θέματα