Τα drones φέρνουν την «επανάσταση» στις ταχυμεταφορές: Διακίνηση φορτίων 4 κιλών

Τα drones, αργά ή γρήγορα, θα φέρουν την «επανάσταση» στις ταχυμεταφορές μικρών φορτίων / δεμάτων, καθώς πολλές εταιρείες του κλάδου «δοκιμάζουν» τις δυνάμεις τους στο… νέο μέσο μεταφοράς.

Όπως αναφέρει το Reuters, το drone της Top Flight Technologies με την ονομασία Airborg 10K μπορεί να πετά μέχρι και για τρεις ώρες, φορτωμένο με φορτίο βάρους τεσσάρων κιλών.

Σύμφωνα με τον Λονγκ Φαν, CEO

και CTO της εταιρείας, «το Airborg είναι η πλατφόρμα UAV (Unmanned Air Vehicle, μη επανδρωμένο αεροσκάφος) που αντιμετωπίζει τρεις προκλήσεις, για όλα τα drones, με πολλαπλά στροφεία που κινούνται με μπαταρία:

Τη δυνατότητα πτήσης για πολλές ώρες, μεταφοράς σημαντικού φορτίου και επαρκούς ενέργειας για αισθητήρες και επικοινωνία δεδομένων».

Οι κατασκευαστές του υποστηρίζουν ότι το drone ενδείκνυται για μακράς εμβέλειας αποστολές παρακολούθησης/ παρατήρησης, ενώ μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε τομείς, όπως οι υποδομές, η γεωργία, η ασφάλεια και η ναυτιλία.

Το Airborg 10K χρησιμοποιεί βενζίνη για τη λειτουργία ενός εσωτερικού κινητήρα, ο οποίος κρατά φορτισμένες τις μπαταρίες και τα ηλεκτρονικά συστήματα.

Το Airborg 10K έχει κυκλοφορήσει ήδη στην αγορά, στην τιμή των 100.000 δολαρίων, ωστόσο μπορεί να τροποποιηθεί, ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες και απαιτήσεις του κάθε πελάτη.

The post Τα drones φέρνουν την «επανάσταση» στις ταχυμεταφορές: Διακίνηση φορτίων 4 κιλών appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα