Συνομιλίες υπήρξαν μεταξύ HIG Capital και «Ορφεύς Βεϊνόγλου», δεν προέκυψε αποτέλεσμα

Συνομιλίες υπήρξαν μεταξύ της HIG Capital και της «Ορφεύς Βεϊνόγλου» για πιθανή συνεργασία, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα.

Το αμερικανικό fund της HIG Capital διαθέτει ήδη παρουσία στον εγχώριο κλάδο των logistics, καθώς απέκτησε, σχετικά πρόσφατα, πλειοψηφικό ποσοστό της MAKIOS Logistics, εξέλιξη που είχε προαναγγείλει πρώτο και σε πανελλαδική κλίμακα το metaforespress.gr.

Επίσης,

η HIG, προχωρώντας στην εξαγορά των δανείων της Χαλυβουργίας Ελλάδος, προσανατολίζεται στη δημιουργία logistics center 100.000 τ.μ. στο οικόπεδο της Χαλυβουργίας στον Ασπρόπυργο, προβλεπόμενης επένδυσης περί τα 70 εκατ. ευρώ.

Το προηγούμενο διάστημα, σημειώθηκαν κάποιες συζητήσεις μεταξύ της HIG Capital και της «Ορφεύς Βεϊνόγλου», στο πλαίσιο δυνητικής επέκτασης του fund στον κλάδο.

Σε επικοινωνία του metaforespress.gr και με τις δυο πλευρές, δηλαδή τόσο με την “Ορφεύς Βεϊνόγλου”, όσο και με την HIG Capital, επιβεβαιώθηκαν οι συνομιλίες, ωστόσο δεν προέκυψε κάποιο αποτέλεσμα.

«Τα τελευταία χρόνια, η εταιρεία έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών επενδυτικών σχημάτων. Με την HIG υπήρξαν κάποιες επαφές, δεν προέκυψε αποτέλεσμα», σχολίασε στέλεχος της «Ορφεύς Βεϊνόγλου».

Αντίστοιχη ήταν και η τοποθέτηση στελέχους της HIG Capital, με το οποίο είχε σήμερα τηλεφωνική συνομιλία το metaforespress.gr.

Το βέβαιο είναι ότι, ανεξαρτήτως της έκβασης των συνομιλιών, οι οποίες παραμένει άγνωστο εάν θα επαναληφθούν, ο κλάδος των εμπορευματικών μεταφορών και των logistics προσελκύει επενδυτικό ενδιαφέρον, έπειτα από την αναβάθμιση του ρόλου του την περίοδο της πανδημίας.

Φώτης Φωτεινός 

The post Συνομιλίες υπήρξαν μεταξύ HIG Capital και «Ορφεύς Βεϊνόγλου», δεν προέκυψε αποτέλεσμα appeared first on Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα