H MAERSK, με κέρδη – ρεκόρ, επενδύει περαιτέρω στα logistics. Εξαγορά της Senator Freight Forwarding Group

Κέρδη  – ρεκόρ για τη MAERSK το τρίτο τρίμηνο του έτους, νέες επενδύσεις στα logistics και το air cargo, προκειμένου να παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες εμπορευματικών μεταφορών.

Της Βάσως Βεγιάζη 

Η εταιρεία κατέγραψε, το τρίτο τρίμηνο του 2021, κέρδη ύψους 5,46 δισ δολ.

έναντι 947 εκατ. δολ. το αντίστοιχο διάστημα του 2020.

Ήδη στο 9μηνο του έτους, η εταιρεία έχει πετύχει κέρδη 11,92 δις δολ., όταν πέρσι και στο σύνολο του έτους 2,9 δις. Η άνοδος εσόδων και κερδών οφείλεται στην εκτόξευση των ναύλων.

Παράλληλα, η Maersk προχωρά στην εξαγορά της εταιρείας Senator International Freight Forwarding Group, η οποία έχει έδρα τη Γερμανία, με στόχο να παράσχει, όπως υποστηρίζει, αυξημένη ευελιξία, ασφάλεια και προβλεψιμότητα στην αλυσίδα εφοδιασμού, βελτιώνοντας το επίπεδο υπηρεσιών προς τους πελάτες της.

Όπως υπογραμμίζει, η Senator International Freight Forwarding Group διαθέτει ένα αξιόπιστο, μεγάλο και σταθερό δίκτυο αεροπορικών πτήσεων διηπειρωτικών μεταφορών αποθήκευσης, διανομής και συσκευασίας σε πολλές περιοχές της Αμερικής, της Ασίας, της Ευρώπης και της Νότιας Αφρικής.

The post H MAERSK, με κέρδη – ρεκόρ, επενδύει περαιτέρω στα logistics. Εξαγορά της Senator Freight Forwarding Group appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα