Συνεχίζει τα «πυρά» κατά του Χρήστου Σταϊκούρα ο Στέφανος Μάνος

Εντύπωση έχουν αρχίσει να προκαλούν σε πολιτικούς και οικονομικούς αναλυτές, αναζητώντας τις αιτίες τους, οι δημόσιες τοποθετήσεις του πρώην υπουργού Οικονομικών της ΝΔ, Στέφανου Μάνου κατά του νυν υπουργού Υποδομών και Μεταφορών και πρώην υπουργού Οικονομικών, Χρήστου Σταϊκούρα.

Ο κ. Μάνος, σε σημερινή διαδικτυακή ανάρτησή του, «επιτέθηκε» κατά του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών για τα διόδια της Εγνατίας Οδού και την ακύρωση του διαγωνισμού για τα 100 ηλεκτρικά λεωφορεία

(σ.σ.: το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών εξέδωσε σήμερα ανακοίνωση για τις αιτίες αποκλεισμού της BYD από τον διαγωνισμό).  

Προηγήθηκε άρθρο σε εφημερίδα για την ιδιωτικοποίηση της Εγνατίας Οδού, στο οποίο ανέφερε ότι «“Αφήνεται” να δημιουργηθεί μια επιχείρηση TBTF (too big to fail), ώστε στην πρώτη αναποδιά να μπορεί το κράτος, εμείς δηλαδή οι φορολογούμενοι να τη σώσουμε για να αποφύγουμε τα χειρότερα. Ξυπνήστε!».

Με ανακούφιση διάβασα ότι στις διορθωτικές κινήσεις του πρωθυπουργού δεν περιλαμβάνεται ο υπουργός υποδομών κ. Σταϊκούρας. Ο πρωθυπουργός προφανώς εκτίμησε την σπάνια ικανότητα του κ. Σταϊκούρα να καθυστερεί, γεγονός που ταιριάζει στον συντηρητικό χαρακτήρα της παράταξης που…

— Stefanos Manos (@StefanosManos) January 3, 2024

Το άρθρο Συνεχίζει τα «πυρά» κατά του Χρήστου Σταϊκούρα ο Στέφανος Μάνος εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
synechizei-ta-pyra-kata-tou-christou-staikoura-o-stefanos-manos.htm
Τυχαία Θέματα
Συνεχίζει, Χρήστου Σταϊκούρα, Στέφανος Μάνος,synechizei, christou staikoura, stefanos manos