Συνάντηση ΣΑΤΑ, ΠΟΕΙΑΤΑ, Συλλόγου Ιδιοκτητών Ταξί Ηρακλείου με τον υπ. Ανάπτυξης και Επενδύσεων

Με τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη συναντήθηκαν ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ Βασίλης Μαραγκάκης, ο πρόεδρος της ΠΟΕΙΑΤΑ Σεραφείμ Κασιδιάρης και ο πρόεδρος του Συλλόγου Ιδιοκτητών Ταξί Ηρακλείου Ελευθέριος Πετράκης.

Στο

τραπέζι των συζητήσεων βρέθηκαν οι δυνατότητες οικονομικής ενίσχυσης του κλάδου, λόγω των προβλημάτων που δημιουργήθηκαν από την πανδημία του Covid-19.

Τα ταξί, τα οποία έχουν υποστεί τεράστια μείωση έργου από τις αρχές του 2020, αισθάνονται “αδικημένα” και θα ήθελαν να ενταχθούν σε προγράμματα μεγαλύτερης στήριξης της Πολιτείας.

O ΥΠΑΝΕ @AdonisGeorgiadi συναντήθηκε με τον Πρ. του ΣΑΤΑ, κ. Β. Μαραγκάκη, τον Πρ. της ΠΟΕΙΑΤΑ, κ. Σ. Κασιδιάρη και τον Πρ. του Συλλόγου Ιδιοκτητών Ταξί Ηρακλείου, κ. Ε. Πετράκη. Συζήτησαν για τις δυνατότητες οικονομικής ενίσχυσης του κλάδου λόγω των προβλημάτων από την πανδημία pic.twitter.com/9DTD1qVPnF

— Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων (@MinDevGR) May 13, 2021

The post Συνάντηση ΣΑΤΑ, ΠΟΕΙΑΤΑ, Συλλόγου Ιδιοκτητών Ταξί Ηρακλείου με τον υπ. Ανάπτυξης και Επενδύσεων appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα