Συμφωνία πτήσεων με κοινό κωδικό υπέγραψαν Turkish Airlines και Belavia

Σε συμφωνία πτήσεων με κοινό κωδικό (codeshare agreement), με ισχύ από την 1η Μαΐου 2018, προχώρησαν η Turkish Airlines και η Belavia – Belarusian Airlines, ο εθνικός αερομεταφορέας της Λευκορωσίας.

Με τη συνεργασία αυτή, οι δύο αεροπορικές εταιρείες προσθέτουν πτήσεις με κοινούς κωδικούς των πτήσεων τους που εκτελούνται

από τις δυο εταιρείες στη διαδρομή Istanbul – Minsk.

«Ως Turkish Airlines, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη συνεργασία με την Belavia. Πιστεύουμε ότι αυτή η συμφωνία θα βελτιώσει τις σχέσεις μας με τον εθνικό αερομεταφορέα της Λευκορωσίας, ενισχύοντας παράλληλα την εμπορική μας συνεργασία στο επόμενο επίπεδο.

Με την καθιέρωση αυτών των κοινών πτήσεων μεταξύ των δύο μερών, οι επιβάτες θα απολαμβάνουν περισσότερες εναλλακτικές λύσεις για τα ταξίδια τους μεταξύ Λευκορωσίας και Τουρκίας», δήλωσε ο Bilal Ekşi, αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Turkish Airlines.

Σε πρώτη φάση, οι δύο εταιρείες αερομεταφορείς θα εντάξουν στη συμφωνία τους κωδικούς των πτήσεών τους στη γραμμή Istanbul – Minsk. Η ένταξη περαιτέρω προορισμών ή / και άλλων διαδρομών ενδέχεται να εξετασθεί σε δεύτερη φάση μετά την ενεργοποίηση αυτής της συμφωνίας.

Οι κοινές πτήσεις θα προσφέρουν γρήγορες και βολικές συνδέσεις για τους επιβάτες που αναχωρούν από την Istanbul, τη μεγαλύτερη πόλη της Τουρκίας και σημαντικό περιφερειακό κόμβο προς στο Minsk.

Επιπλέον, με δεδομένη τη συμπληρωματική διάρθρωση των ωραρίων των δύο μεταφορέων και την αμοιβαία συνεργασία, οι πτήσεις αυτές θα επιτρέψουν στους επιβάτες των δυο εταιρειών να απολαμβάνουν την απρόσκοπτη συνδεσιμότητα μεταξύ των αντίστοιχων κόμβων τους.

Να σημειωθεί ότι, η Belavia προσφέρει σύντομες και βολικές συνδέσεις στο αεροδρόμιο του Minsk με καθημερινές αναχωρήσεις προς 50 προορισμούς στην Ευρώπη, τη Ρωσική Ομοσπονδία και την Κεντρική Ασία.

The post Συμφωνία πτήσεων με κοινό κωδικό υπέγραψαν Turkish Airlines και Belavia appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα