Στον δρ. Γ. Ζώη του ELTRUN το Βραβείο Ψυχρής Εφοδιαστικής Αλυσίδας “ΘΩΜΑΣ ΜΑΚΙΟΣ”

Πραγματοποιήθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά η απονομή του βραβείου με την ονομασία “ΒΡΑΒΕΙΟ ΨΥΧΡΗΣ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ ΘΩΜΑΣ ΜΑΚΙΟΣ”, στον δρ. Γεώργιο Ζώη, συνεπικεφαλής της ερευνητικής ομάδας Advanced Manufacturing & Optimisation του εργαστηρίου ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ο δρ. Ζώης βραβεύθηκε για την έρευνά του στην μαθηματική μοντελοποίηση και την ανάπτυξη αποδοτικών αλγορίθμων για προβλήματα βελτιστοποίησης στο χώρο της εφοδιαστικής αλυσίδας και των μεταφορών.

Το

βραβείο παρέδωσαν ο Τριανταφύλλου Γιάννης από τη Γενική Γραμματεία Παραγωγικών Τομέων της Νέας Δημοκρατίας και ο πρόεδρος του συνδέσμου Γρηγορόπουλος Διονύσης, ο οποίος, μεταξύ άλλων, ανέφερε: «η αριστεία και η συνεισφορά στον κλάδο πρέπει να αναγνωρίζεται και να τιμάται, στοχεύουμε στην ανάπτυξη συνεργασίας της αγοράς με την Ακαδημαϊκή Κοινότητα και τους νέους ερευνητές του χώρου, οι οποίοι αποτελούν την  ελπίδα και το μέλλον της χώρας μας, συμβάλλοντας στον εκσυγχρονισμό και την ανάπτυξη του κλάδου της εφοδιαστικής αλυσίδας».

Υπενθυμίζεται ότι, η ΕΕΒΨ θέλοντας να τιμήσει το ιδρυτικό μέλος της Ένωσης Θωμά Μακιό, για το πολυετές έργο και την προσφορά του στην εγχώρια και ευρωπαϊκή αγορά της εφοδιαστικής αλυσίδας θέσπισε το εν λόγω ετήσιο βραβείο στη μνήμη του, και θα συνεχίσει να αναζητά νέους επιστήμονες και ερευνητές του χώρου με φρέσκιες ιδέες, οι οποίοι με το έργο τους τιμούν, στηρίζουν και συμβάλουν στον εκσυγχρονισμό και προωθούν την ανάπτυξη της  επιστήμης της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Το άρθρο Στον δρ. Γ. Ζώη του ELTRUN το Βραβείο Ψυχρής Εφοδιαστικής Αλυσίδας “ΘΩΜΑΣ ΜΑΚΙΟΣ” εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
ston-dr-g-zoi-tou-eltrun-to-vraveio-psychris-efodiastikis-alysidas-thomas-makios.htm
Τυχαία Θέματα