Αυξήθηκε ο κύκλος εργασιών της Seagull, ανήλθε στα 66,43 εκατ. ευρώ

Με αύξηση του κύκλου εργασιών κατά 5,31% συνοδεύτηκε, το 2022, για τη Seagull.

Επιμέλεια: Φώτης Φωτεινός

Ο κύκλος εργασιών ανήλθε σε 66.433.011 ευρώ έναντι 63.080.588 ευρώ το 2021, ενώ τα μικτά κέρδη εκμεταλλεύσεως ανήλθαν στα 14.354.401 ευρώ.

«Η οικονομική θέση της επιχείρησης είναι ικανοποιητική, με δεδομένο το δυσμενές οικονομικό περιβάλλον στο 2022 και την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που επήλθε στο έτος.

Ο κύκλος εργασιών αυξήθηκε κατά 5,31% περίπου και εκτιμάται ότι θα αυξηθεί και στηρίζεται σε συμφωνίες και προοπτικές με συνέπεια

την σταθεροποίηση της εταιρείας σε νέο αυξημένο επίπεδο. Το ποσοστό του μικτού κέρδους αυξήθηκε κατά 19,24%», αναφέρεται.

Επίσης, υπογραμμίζεται ότι οι προοπτικές για το 2023 είναι αισιόδοξες, καθώς η αποκλιμάκωση των πληθωριστικών πιέσεων εντός του 2023, καθώς και η εξισορρόπηση των τιμών της ενέργειας και των ναύλων, θα έχει ως συνέπεια η τρέχουσα χρήση να έχει θετικότερα αποτελέσματα.

Παράλληλα, η σημαντική αποπληρωμή τοκοχρεολυσίων εντός του 2023, καθώς και η κεφαλαιακή ενίσχυση από τους μετόχους αποτελούν, όπως σημειώνεται, εγγύηση χρηματοοικονομικής σταθερότητας και ανάπτυξης.

Τέλος, η πώληση του ιδιόκτητου ακινήτου εντός του τρέχοντος έτους αποδεσμεύει την εταιρία από συσχετιζόμενο δανεισμό, ενισχύοντας περαιτέρω την ρευστότητα της.

«Η διοίκηση της εταιρείας συνεχίζει και παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και λαμβάνει αναγκαία μέτρα, προκειμένου να διασφαλιστεί η επιχειρηματική συνέχεια, με γνώμονα την υψηλού επιπέδου παροχή υπηρεσιών στους πελάτες αλλά και τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας του προσωπικού της», τονίζεται.

Το άρθρο Αυξήθηκε ο κύκλος εργασιών της Seagull, ανήλθε στα 66,43 εκατ. ευρώ εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
afxithike-o-kyklos-ergasion-tis-seagull-anilthe-sta-6643-ekat-evro.htm
Τυχαία Θέματα