Στην έκδοση Κοινού Ομολογιακού Δανείου, ύψους 15 εκατ. ευρώ, προχωρά η Minoan Lines

Στην έκδοση Κοινού Ομολογιακού Δανείου (ΚΟΔ), ύψους 15 εκατ. ευρώ, προχωρούν οι Μινωικές Γραμμές.

Ειδικότερα, η ακτοπλοϊκή εταιρεία πρόκειται να προβεί στην έκδοση και διάθεση, μέσω ιδιωτικής τοποθέτησης, κοινού ομολογιακού δανείου, άνευ εξασφαλίσεων, συνολικής ονομαστικής αξίας (κεφαλαίου) έως 15 εκατ. ευρώ, διαιρούμενου σε έως 15 εκατ. ενσώματες ονομαστικές ομολογίες ονομαστικής αξίας 1 ευρώ εκάστη, (Ομολογίες), στο πλαίσιο του Ν. 4548/2018 και του Ν. 3156/2003,

ως ισχύουν, διάρκειας 7 ετών, με επιτόκιο ύψους 4%, καταβλητέο ετησίως, με δικαίωμα πρόωρης αποπληρωμής υπέρ της εταιρείας (Ομολογιακό Δάνειο).

Το δάνειο θα καλυφθεί από τη μέτοχο της εταιρείας ιταλική εταιρεία Grimaldi Euromed SpA κατά το ποσό των 10,5 εκατ. ευρώ και από την ιταλική εταιρεία Grimaldi Deep Sea SpA κατά το ποσό των 4,5 εκατ. ευρώ (Ομολογιούχες Δανείστριες).

Οι Ομολογιούχες Δανείστριες και η εταιρεία ανήκουν στον ίδιο όμιλο επιχειρήσεων και ειδικότερα η εταιρεία, η Grimaldi Euromed και η Grimaldi Deep Sea ελέγχονται από την εταιρεία Grimaldi Group.

Το άρθρο Στην έκδοση Κοινού Ομολογιακού Δανείου, ύψους 15 εκατ. ευρώ, προχωρά η Minoan Lines εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
stin-ekdosi-koinou-omologiakou-daneiou-ypsous-15-ekat-evro-prochora-i-minoan-lines.htm
Τυχαία Θέματα