Ρομπότ ξεκίνησαν να παραδίδουν δέματα στη Μόσχα. Συνεργασία Russian Post με Yandex (video)

Αυτοκινούμενα ρομπότ ξεκίνησαν να παραδίδουν δέματα σε ορισμένες περιοχές της Μόσχας, μετά από συνεργασία του τεχνολογικού κολοσσού Yandex με την κρατική υπηρεσία Russian Post.

Η Yandex, η οποία διαχειρίζεται μια σειρά από ηλεκτρονικές υπηρεσίες έως το ride – hailing, χρησιμοποιεί ήδη ρομπότ για παράδοση φαγητού στη Ρωσία και σε ορισμένες πανεπιστημιουπόλεις των ΗΠΑ

σε συνεργασία με το GrubHub, ωστόσο η σύνδεση με την ομοσπονδιακή ταχυδρομική υπηρεσία της Ρωσίας αυξάνει το βαθμό δυσκολίας.

Σε κοινή δήλωση, η Yandex και η Russian Post ανέφεραν ότι 36 ρομπότ θα παραδίδουν αρχικά, από 27 ταχυδρομεία, σε διάφορες περιοχές της ρωσικής πρωτεύουσας ως μέρος ενός πιλοτικού έργου, με τους παραλήπτες των δεμάτων να μπορούν να επιλέξουν παράδοση με ρομπότ, χρησιμοποιώντας μια σχετική εφαρμογή.

Με μέγεθος όσο μια βαλίτσα και κίνηση σε έξι τροχούς, η διανομή αλληλογραφίας γίνεται σε απόσταση 2 χλμ. από τα συμβαλλόμενα ταχυδρομεία.

The post Ρομπότ ξεκίνησαν να παραδίδουν δέματα στη Μόσχα. Συνεργασία Russian Post με Yandex (video) appeared first on Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα