Πραγματοποιήθηκε το πρώτο δρομολόγιο Σκόπια – Σεράγεβο από AEGEAN – Olympic Air (videos)

Ένα ακόμη νέο δρομολόγιο στα Βαλκάνια προστέθηκε από την AEGEAN, που στο εξής διασυνδέει απευθείας τα Σκόπια με το Σαράγιεβο με τρείς εβδομαδιαίες πτήσεις της Olympic Air.

“Χάρη στη θερμή φιλοξενία της TAV Airports στο αεροδρόμιο των Σκοπίων και του Sarajevo International Airport την προηγούμενη εβδομάδα, οι πρώτοι

επιβάτες αλλά και τα πληρώματα της AEGEAN απόλαυσαν θερμή υποδοχή, εγκαινιάζοντας με αυτό το τρόπο την έναρξη του δρομολογίου”, αναφέρει η εταιρεία.

Με αφορμή το νέο δρομολόγιο ο Roland Jaggi, Εμπορικός Διευθυντής της AEGEAN, δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για το νέο αυτό δρομολόγιο, το οποίο συνδέει απευθείας τις πόλεις των Σκοπίων και του Σαράγιεβο, ενώ παράλληλα ενισχύουμε το διεθνές μας δίκτυο, αλλά και την παρουσία μας στην περιοχή των Βαλκανίων. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι το νέο αυτό εγχείρημα θα στεφθεί με επιτυχία, καθώς υπάρχει ανάγκη για απευθείας σύνδεση των δυο πόλεων, αλλά και ευκαιρία διεύρυνσης του δικτύου μας».

Το άρθρο Πραγματοποιήθηκε το πρώτο δρομολόγιο Σκόπια – Σεράγεβο από AEGEAN – Olympic Air (videos) εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
pragmatopoiithike-to-proto-dromologio-skopia--seragevo-apo-aegean--olympic-air-videos.htm
Τυχαία Θέματα