Τη λύση ERP της Entersoft υιοθέτησε η ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΕ

Τη λύση ERP της Entersoft, στο πλαίσιο της γενικότερης στρατηγικής για την οργάνωση των εσωτερικών δομών της και την επίτευξη των καλύτερων δυνατών εμπορικών υπηρεσιών στους οίκους του εξωτερικού που αντιπροσωπεύει στην ελληνική αγορά, επέλεξε η ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΕ.

Η συγκεκριμένη συνεργασία χαρακτηρίζεται ως υψηλής σημασίας για την Entersoft,

λόγω του μεγάλου πλήθους των σημείων πώλησης και της γεωγραφικής κάλυψης σε πανελλαδικό επίπεδο, έχοντας ως πρόκληση να οργανώσει περαιτέρω αποτελεσματικά, με τα συστήματά της, τις διαδικασίες διανομής της ΠΗΓΑΣΟΣ.

H δύναμη πωλήσεων της ΠΗΓΑΣΟΣ επισκέπτεται όλες τις αίθουσες Super Market, καθώς και περισσότερα από 15.000 σημεία Μικρής Λιανικής. Στο portfolio της Πήγασος ανήκουν και τα brands: Haribo (global brand & μία από τις top 10 εταιρείες ζαχαρωδών σε παγκόσμιο επίπεδο / η #1 καραμέλα σε όγκο & αξία στην Ελλάδα), Panini (global brand συλλεκτικών προϊόντων με ποδοσφαιρικά, αθλητικά κ entertainment licenses), Corny (European regional leader στην κατηγορία μπάρες δημητριακών), Lindt (premium chocolate brand και μια από τις top 10 εταιρείες ζαχαρωδών στον κόσμο), καθώς και προϊόντα από ειδικές συνεργασίες με κορυφαίες εταιρείες.

Το άρθρο Τη λύση ERP της Entersoft υιοθέτησε η ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΕ εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
ti-lysi-erp-tis-entersoft-yiothetise-i-pigasos-ae.htm
Τυχαία Θέματα