Ολιγόωρη διακοπή κυκλοφορίας στο τμήμα Σκοτίνα – Ευαγγελισμός. Επιτροπή διερεύνησης από το υπ. Μεταφορών

Ολιγόωρη διακοπή κυκλοφορίας σημειώθηκε στο τμήμα Σκοτίνα – Ευαγγελισμός του Αυτοκινητοδρόμου Αιγαίου σήμερα (15/5), η οποία αποκαταστάθηκε στις 23.00.

Σύμφωνα με το υπουργείο Μεταφορών, στις 15:00 διακόπηκε η κυκλοφορία στο τμήμα Σκοτίνα – Ευαγγελισμός, λόγω βλάβης στο κύκλωμα αδιάλειπτης παροχής (UPS), στο κεντρικό κτήριο ελέγχου των σηράγγων των Τεμπών.

Όπως υποστηρίζει το υπουργείο, καμία ανακοίνωση δεν εκδόθηκε από την υπεύθυνη παραχωρησιούχο εταιρεία,

μέσω της οποίας να ενημερώνεται το κοινό ή να εκφράζεται έστω συγγνώμη προς τους χρήστες του αυτοκινητοδρόμου.

«Για τα αίτια της βλάβης που προκάλεσε την πολύωρη διακοπή της κυκλοφορίας στον κεντρικό οδικό άξονα της χώρας συγκροτείται άμεσα, με απόφαση του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Επιτροπή διερεύνησης, η οποία θα υποβάλει το πόρισμά της στο Υπουργείο.

Στο μέτρο που διαπιστωθούν λάθη ή παραλείψεις θα κινηθούν άμεσα οι προβλεπόμενες από τις κείμενες διατάξεις διαδικασίες», αναφέρει το υπουργείο.

Πάντως, στην ιστοσελίδα της «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου» υπήρχε ανάρτηση για προσωρινή διακοπή διέλευσης μέσω σηράγγων Τ1,Τ2 και Τ3.

The post Ολιγόωρη διακοπή κυκλοφορίας στο τμήμα Σκοτίνα – Ευαγγελισμός. Επιτροπή διερεύνησης από το υπ. Μεταφορών appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα