Νέα ήθη στη διαφήμιση: Κυπριακή εταιρεία ανέλαβε τον λογαριασμό της Groupama Ασφαλιστικής

Στην κυπριακή εταιρεία Trabaho Ltd, με επικεφαλής την Αννίτα Γρηγοριάδη, ανέθεσε, μετά από spec, η Groupama Ασφαλιστική την corporate αλλά και digital επικοινωνία της, ενώ η Ira Media ανέλαβε, επίσης μετά από spec, τη διαχείριση του λογαριασμού media. Σημειώνεται ότι στο spec

για το δημιουργικό συμμετείχαν, επίσης, οι εταιρείες Magnet, Solid Havas και Thinkdigital, ενώ στο media spec οι Tempo OMD και Carat.

Η συνεργασία της Groupama με την Trabaho εγκαινιάστηκε με τη νέα τηλεοπτική και ψηφιακή εκστρατεία της εταιρείας, η οποία είναι στον «αέρα» με κεντρικό μήνυμα «Χωρίς ίσως, μπορεί και ama», υπογραμμίζοντας ότι η Groupama βρίσκεται πάντα δίπλα στους πελάτες της, καλύπτοντας κάθε ασφαλιστική ανάγκη τους.

Παράλληλα, η Groupama Ασφαλιστική λανσάρει μέσα στην εβδομάδα και την ανανεωμένη, αναβαθμισμένη εταιρική ιστοσελίδα της. Η νέα διαφημιστική εκστρατεία έχει διττό στόχο: να προβάλει αφενός το κύρος του διεθνούς ομίλου Groupama και, αφετέρου, να αναδείξει την άμεση, εγγυημένη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πελατών της με την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών. Την ίδια στιγμή, η ιστοσελίδα της Groupama Ασφαλιστικής γίνεται πιο σύγχρονη και τεχνολογικά προηγμένη και, κατ’ επέκταση, πιο γρήγορη και φιλική προς το χρήστη.

Η ιστοσελίδα βρίσκεται στο στάδιο των δοκιμών και θα είναι διαθέσιμη στο κοινό στις επόμενες ημέρες. Σε συνδυασμό με την ήδη υπάρχουσα εφαρμογή Groupama NOW, για κινητές συσκευές, που λανσαρίστηκε στις αρχές του έτους, συμπληρώνει το σύγχρονο «ψηφιακό» πρόσωπο της εταιρείας.

Keywords
Τυχαία Θέματα