Ο πρόεδρος του ΟΑΣΑ Ιωάννης Γκόλιας στο 5ο Συνέδριο Υποδομών και Μεταφορών – ITC 2022

Θα καταφέρουν οι αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας να επανακτήσουν την επιβατική κίνηση του 2019; Έχει αυξηθεί το συγκοινωνιακό έργο; Ποιες είναι οι βελτιωτικές παρεμβάσεις που έχουν γίνει;

Ο Πρόεδρος του ΟΑΣΑ Ιωάννης Γκόλιας θα μιλήσει στο 5ο Συνέδριο Υποδομών & Μεταφορών – ITC 2022, το οποίο θα διεξαχθεί

στις 31 Μαΐου και 1η Ιουνίου στο ΜΕΓΑΡΟ Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών (αίθουσα Banquet), με φυσική παρουσία ομιλητών, εκθετών και συνέδρων.

Ο κ. Γκόλιας θα μιλήσει την Τετάρτη 1η Ιουνίου, στις 15.15, στο πάνελ για τα μέσα μαζικής μεταφοράς και την αστική κινητικότητα, στο οποίο θα συμμετάσχει Ιωάννης Ξιφαράς, Γενικός Γραμματέας Μεταφορών του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, o Στέφανος Αγιάσογλου, Διευθύνων Σύμβουλος ΟΣΥ, ο Χαράλαμπος Δαμάσκος, Διευθύνων Σύμβουλος ΣΤΑΣΥ, ο Ευάγγελος Μπεκιάρης, Διευθυντής ΙΜΕΤ/ΕΚΕΤΑ και η Πηνελόπη Χρυσανθακοπούλου, Υπεύθυνη Πωλήσεων Ελλάδας και Κύπρου Optibus.

Για την εγγραφή σας, καλείστε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.itc2022.gr και στη συνέχεια, να μεταφερθείτε στην ενότητα «Εγγραφές».

Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε απευθείας την εγγραφή σας στο ΜΕΓΑΡΟ Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών τις δυο ημέρες του Συνεδρίου.

The post Ο πρόεδρος του ΟΑΣΑ Ιωάννης Γκόλιας στο 5ο Συνέδριο Υποδομών και Μεταφορών – ITC 2022 appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα