Στην EnableGood η Στρατηγική Βιώσιμης Ανάπτυξης και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των ΕΛΤΑ

Τη συμβουλευτική υποστήριξη για την ανάπτυξη στρατηγικής βιώσιμης ανάπτυξης και εταιρικής κοινωνικής ευθύνης των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ) αναλαμβάνει η EnableGood Greece.

Η συνεργασία περιλαμβάνει τη δημιουργία βασικών πυλώνων και προγραμμάτων, καθώς και την ενσωμάτωση των βραχυπρόθεσμων, μεσοπρόθεσμων και μακροπρόθεσμων στόχων των ΕΛΤΑ στη στρατηγική βιώσιμης ανάπτυξης τους.

Το έργο αυτό αντανακλά την ολοένα αυξανόμενη ανάγκη για

τη δημιουργία ενός αποτελεσματικού οδικού χάρτη εφαρμογής,  ώστε να γίνει εφικτή η μετάβαση σε μια νέα εποχή με επίκεντρο το περιβάλλον, την κοινωνία και τον άνθρωπο.

H Ελπίδα Βασιλειάδου, Founder και CEO, της EnableGood δήλωσε: «Είμαστε περήφανοι για την συνεργασία με τα ΕΛΤΑ, τον μεγαλύτερο καθολικό πάροχο ταχυδρομικών υπηρεσιών στην Ελλάδα. Η συνεργασία μας αυτή συνεχίζει το όραμα της EnableGood που γεννήθηκε από ένα όνειρο ζωής και από την αγάπη μας για όλα αυτά που κάνουν τον κόσμο μας καλύτερο.

Είμαστε μια εταιρεία που προάγει, προασπίζεται και δίνει δύναμη, φωνή, σάρκα και οστά σε καθετί καλό, μέσα από επιπλέον υπηρεσίες Management Consulting, Strategy Implementation και Business Coaching.H EnableGood, με αφετηρία την Ελλάδα γεννήθηκε για να αλλάξει τον κόσμο και θέλουμε να τον αλλάξουμε μαζί σας».

The post Στην EnableGood η Στρατηγική Βιώσιμης Ανάπτυξης και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των ΕΛΤΑ appeared first on Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα
EnableGood, Στρατηγική Βιώσιμης Ανάπτυξης, Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, ΕΛΤΑ,EnableGood, stratigiki viosimis anaptyxis, etairikis koinonikis efthynis, elta