Ν. Ροδόπουλος, πρόεδρος EEL: Καλώ όλο τον πολιτικό κόσμο στην ίδρυση Γενικής Γραμματείας Logistics

Αναγκαία χαρακτήρισε την ίδρυση Γενικής Γραμματείας Logistics, ο πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Logistics, Νίκος Ροδόπουλος, μιλώντας στο 22ο Πανελλήνιο Συνέδριο της EEL.

O κ. Ροδόπουλος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη σημασία των logistics στην εγχώρια οικονομία και ανάπτυξη και συνάμα, ανέδειξε τις πρωτοβουλίες και το ερευνητικό έργο της EEL στην ανάδειξη του κλάδου.

«Καλώ

όλο τον πολιτικό κόσμο στην ίδρυση Γενικής Γραμματείας Logistics», επισήμανε ο πρόεδρος της EEL, σημειώνοντας ότι «η Ελλάδα βρίσκεται μπροστά σε μια μεγάλη και ίσως, στην τελευταία ευκαιρία της, την οποία πρέπει να εκμεταλλευτεί και όχι να την χαρίσει σε άλλους».

Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο του 22ου Πανελλήνιου Συνεδρίου της EEL παρουσιάστηκε και η 4η Πανελλήνια Έρευνα για τον τομέα των Logistics στην Ελλάδα, στην οποία παρατίθεται η συνεισφορά του κλάδου στην ελληνική οικονομία, το υφιστάμενο νομοθετικό πλαίσιο, η άποψη της αγοράς και οι προοπτικές του κλάδου.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου αναδείχτηκε η σπουδαιότητα από την ενίσχυση των σιδηροδρομικών μεταφορών και τη συνεργασία με τους λιμένες, η άνοδος των agrologistics και τα logistics clusters.

The post Ν. Ροδόπουλος, πρόεδρος EEL: Καλώ όλο τον πολιτικό κόσμο στην ίδρυση Γενικής Γραμματείας Logistics appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα