Μέσα στο α’ τρίμηνο του 2024 η πρώτη φάση του διαγωνισμού για τα 22 κρατικά αεροδρόμια

Μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2024 αναμένεται να ξεκινήσει η πρώτη φάση του διαγωνισμού για τα 22 κρατικά περιφερειακά αεροδρόμια, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο  Διευθύνων Σύμβουλος του Υπερταμείου, Γρηγόρης Δημητριάδης, στο 24ο Συνέδριο Prodexpo που διεξάγεται στις 25 και 26 Οκτωβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

«Τα αεροδρόμια παραμένουν στην ιδιοκτησία μας. Υπάρχει ένας operator που τα λειτουργεί και τα εκσυγχρονίζει. Στην Καλαμάτα

είμαστε στη φάση της διαδικασίας που ολοκληρώνουμε τη σύμβαση που θα δοθεί στους τέσσερις που έχουν επιλεγεί.

Στα άλλα 22 έχουμε επιλέξει τους συμβούλους που θα κάνουν την αντίστοιχη δουλειά. Θα προχωρήσουμε στην πρώτη φάση έναρξης του διαγωνισμού μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2024.

Θέλουμε τη συμπαράσταση της ΥΠΑ που θα πρέπει να δώσει τα στοιχεία για να κάνουμε γρήγορα τη δουλειά μας. Υπάρχει το know how, υπάρχει ενδιαφέρον από την αγορά. Γι’ αυτό τα πάμε και τα 22 μαζί.

Το πάμε με ολιστική προσέγγιση για να μην ξεμείνουν αεροδρόμια που δεν θα εκσυγχρονιστούν», ανέφερε χαρακτηριστικά για το θέμα ο επικεφαλής του Υπερταμείου.

Το άρθρο Μέσα στο α’ τρίμηνο του 2024 η πρώτη φάση του διαγωνισμού για τα 22 κρατικά αεροδρόμια εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
mesa-sto-proto-trimino-tou-2024-i-proti-fasi-tou-diagonismou-gia-ta-22-kratika-aerodromia.htm
Τυχαία Θέματα