Η Seagull ενισχύει την παρουσία της στην Ελλάδα. Ανέλαβε τη διαχείριση της ΔΕΛΤΑ 4 στη Θεσσαλονίκη

Την παρουσία της στην Ελλάδα ενισχύει η Seagull. Όπως ανακοίνωσε ο όμιλος εταιρειών TEN BRINKE, που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 2008, η ΤΕΝ BRINKE προχώρησε στην αγορά των εγκαταστάσεων της Logistics ΔΕΛΤΑ 4 ΑΕ που εδρεύει και δραστηριοποιείται στη Θεσσαλονίκη.

Η

ΔΕΛΤΑ 4, αποτελεί εταιρεία logistics, με κτήριο προδιαγραφών Z3, με στεγασμένη επιφάνεια 22.500 τ.μ. και γραφειακούς χώρους 1.500 τ.μ., με έδρα στην είσοδο της Βιομηχανικής Περιοχής Σίνδου Θεσσαλονίκης.

Ταυτόχρονα, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, τη διαχείριση της επιχειρηματικής δραστηριότητας της ΔΕΛΤΑ 4, ανέλαβε από την 1η Νοεμβρίου η εταιρεία Seagull, υπό την διοίκηση του προέδρου της, κ. Διονύση Στεριώτη.

H Seagull, με έδρα στην Ζυρίχη και γραφεία στον Πειραιά, δραστηριοποιείται στις μεταφορές, στις υπηρεσίες αποθήκευσης και διακίνησης εμπορευμάτων, με παρουσία υποκαταστημάτων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηνωμένο Βασίλειο, Κίνα, Ν. Αφρική, Κένυα, Βουλγαρία και Κύπρο.

H Seagull, με αυτήν την επιχειρηματική κίνηση, «επιβεβαιώνει την πίστη της στην αγορά της Β. Ελλάδος, καθόσον μετά την ιδιωτικοποίηση του λιμένα Θεσσαλονίκης, παίρνει πλέον υπό τη διαχείρισης της, τη μεγαλύτερη εγκατάσταση στον νομό Θεσσαλονίκης, έτσι ώστε να αναπτύξει και να ενισχύσει περιφερειακά τη δραστηριότητα και εξυπηρέτηση των πελατών της».

The post Η Seagull ενισχύει την παρουσία της στην Ελλάδα. Ανέλαβε τη διαχείριση της ΔΕΛΤΑ 4 στη Θεσσαλονίκη appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα