Η IPC δημοσίευσε την Ετήσια Ανασκόπηση του 2020 για τα ταχυδρομεία

Η IPC (International Post Corporation) δημοσίευσε την Ετήσια Ανασκόπηση του 2020, η οποία έχει τίτλο «Supporting posts during the COVID-19 crisis».

Η ανασκόπηση εξετάζει τα κύρια γεγονότα του προηγούμενου έτους, σε τομείς, όπως η διεθνής παράδοση της αλληλογραφίας, το ηλεκτρονικό εμπόριο και η σημασία της διαχείρισης των δεδομένων.

«Το 2020 κυριαρχείται από την κρίση του COVID-19 που μας επηρέασε όλους. Καθ ‘όλη τη διάρκεια της κρίσης, οι πάροχοι έδειξαν την ανθεκτικότητα και την προσαρμοστικότητα τους.

Έχει

αποδειχθεί ο κοινωνικός ρόλος που διαδραματίζουν τα ταχυδρομεία, τα οποία συνέχισαν να συνδέουν πολίτες και υποστήριξαν τις εθνικές κυβερνήσεις με τη μεταφορά βασικού ιατρικού εξοπλισμού.

Η εφετινή ετήσια ανασκόπηση ανατρέχει στα κύρια επιτεύγματα του προηγούμενου έτους, εξετάζοντας συγκεκριμένους τομείς, όπως η διεθνής παράδοση αλληλογραφίας, το ηλεκτρονικό εμπόριο και η σημασία των δεδομένων, καθώς και την ταχυδρομική «απάντηση» στην κρίση του COVID – 19», αναφέρει ο CEO της IPU, Holger Winklbauer.

The post Η IPC δημοσίευσε την Ετήσια Ανασκόπηση του 2020 για τα ταχυδρομεία appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα