Η Holcim εξαγοράζει τη βρετανική εταιρεία ανακύκλωσης Sivyer Logistics

Στην εξαγορά της Sivyer Logistics, βρετανική εταιρεία παραγωγής ανακυκλωμένων απορριμμάτων κατασκευών και κατεδάφισης (CDW), προχωρά ο όμιλος Holcim.

Η Sivyer χειρίζεται επί του παρόντος περίπου 1 εκατομμύριο τόνους υλικών ετησίως, χρησιμοποιώντας τεχνολογίες ανακύκλωσης για την ανάκτηση πάνω από 500.000 τόνων ανακυκλωμένων αδρανών και βιομηχανοποιημένων υλικών.

Σύμφωνα με τον παγκόσμιο ηγέτη στον κλάδο των δομικών υλικών,

«η εξαγορά αντιπροσωπεύει ένα περαιτέρω βήμα προς την κατεύθυνση της κυκλικής κατασκευής για να γίνουν οι πόλεις πιο βιώσιμες».

Ο Miljan Gutovic, Region Head Europe, σε δηλώσεις του τόνισε ότι: «Η Sivyer Logistics είναι μια εξαιρετική προσθήκη για να μας βοηθήσει να κατακτήσουμε την κυκλική κατασκευή και να πετύχουμε τον στόχο του ομίλου μας για ανακύκλωση 10 εκατομμυρίων τόνων απορριμμάτων κατασκευών και κατεδαφίσεων έως το 2025. Ανυπομονώ να καλωσορίσω τους υπαλλήλους της Sivyer Logistics και να επενδύσουμε μαζί στη νέα αναπτυξιακή εποχή».

Να σημειωθεί ότι, η Sivyer Logistics ιδρύθηκε το 1862. Με έξι εγκαταστάσεις στο Λονδίνο, οι υπηρεσίες της περιλαμβάνουν την διαχείριση απορριμμάτων, την υλικοτεχνική υποστήριξη οχημάτων, τα βιομηχανικά εδάφη, τα πρωτογενή και ανακυκλωμένα αδρανή και το έτοιμο σκυρόδεμα.

Η εξαγορά θα προωθήσει τους στόχους βιωσιμότητας της Holcim «Στρατηγική 2025 – Επιτάχυνση της Πράσινης Ανάπτυξης», ειδικά τον στόχο της να ανακυκλώσει 10 εκατομμύρια τόνους απορριμμάτων κατασκευών και κατεδαφίσεων από τα προϊόντα της έως το 2025.

Το άρθρο Η Holcim εξαγοράζει τη βρετανική εταιρεία ανακύκλωσης Sivyer Logistics εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα