Η DB Schenker προχώρησε στην εξαγορά της Bitergo

Η DB Schenker προχώρησε στην εξαγορά της Bitergo.

Η εταιρεία πληροφορικής, από την ίδρυσή της το 2013, προσφέρει λύσεις logistics και συμβουλευτικές υπηρεσίες, εστιάζοντας στην αποθήκευση, την εφοδιαστική αλυσίδα και τις mobile λύσεις.

Με την ολοκλήρωση της εξαγοράς στις 31 Μαΐου, η Schenker ενισχύει

την ψηφιακή στρατηγική της και επιχειρεί προς το λογισμικό που βασίζεται σε cloud για μικρομεσαίους πελάτες. Με τυποποιημένα modules για την εφοδιαστική, θα μπορεί να εξυπηρετήσει τις ατομικές απαιτήσεις των πελατών και να ανταποκριθεί στην αυξανόμενη πολυπλοκότητα των logistics.

Σύμφωνα με την Christa Koenen, CIO/CDO της Schenker AG: «Για εμάς, η Bitergo είναι ένας ιδανικός συνεργάτης που είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενσωματώσουμε στο όραμά μας για τη διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας ψηφιακά και end-to-end στο μέλλον. Η ευρωπαϊκή αγορά για παρόχους λογισμικού ως υπηρεσία στον τομέα της εφοδιαστικής είναι πολύ κατακερματισμένη και δεν ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις όλων των παικτών. Επιπλέον, οι ανταγωνιστές έχουν πολύ διαφορετικά υπόβαθρα, βασικές ικανότητες και προτάσεις αξίας. Αυτή η συνεργασία δημιουργεί μεγάλες συνέργειες: η DB Schenker φέρνει το παγκόσμιο δίκτυο καθώς και τη μακροχρόνια ικανότητα στον τομέα της εφοδιαστικής και της τεχνολογίας. Το Bitergo φέρνει εμπειρία, εξειδίκευση και υπέροχο όραμα».

Από την πλευρά του, ο Andreas Trautmann, διευθύνων σύμβουλος της Bitergo είπε: «Η DB Schenker είναι ο προτιμώμενος συνεργάτης μας. Ως παγκόσμιος παίκτης, ο πάροχος υπηρεσιών logistic μας προσφέρει ένα ιδανικό νέο σπίτι για να συνεχίσουμε τη θετική εξέλιξη της Bitergo τα τελευταία χρόνια. Για τους υπαλλήλους μας, ειδικότερα, η εξαγορά είναι το καλύτερο αποτέλεσμα για την εταιρεία. Μπορούμε τώρα να ενισχύσουμε το χαρτοφυλάκιό μας μαζί και να εργαστούμε για τη συνεχή ανάπτυξη της Bitergo».

The post Η DB Schenker προχώρησε στην εξαγορά της Bitergo appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα