Επικρίσεις δέχτηκε η Fraport από τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου και τουριστικούς φορείς της Β. Ελλάδας

Επικρίσεις δέχτηκε, το τελευταίο διάστημα, η Fraport Greece από τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου και τουριστικούς φορείς της Β. Ελλάδας.

Ειδικότερα, την άποψη ότι ο ρυθμός των παρεμβάσεων της Fraport στα τουριστικά αεροδρόμια Ρόδου, Κω, Μυκόνου και Σαντορίνης δεν είναι ικανοποιητικός, εξέφρασε, μιλώντας στην ΕΡΤ Ρόδου, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος.

«Δείξαμε

μια ανοχή και υπομονή στην αρχή, λόγω του χρόνου που απαιτείτο για τη μεταβίβαση, ωστόσο αυτή η ανοχή πλέον δεν υπάρχει», ανέφερε, προσθέτοντας ότι με όρους ιδιωτικού τομέα, ο χρόνος που μεσολάβησε είναι αρκετός.

Αντίστοιχα, επικρίσεις δέχεται η Fraport Greece και για το αεροδρόμιο «Μακεδονία», εάν και οι ακυρώσεις ή και τροποποιήσεις πτήσεων οφείλονται σε εξωγενείς παράγοντες.

Οι συνθήκες παραμονής των επιβατών στους χώρους του τερματικού σταθμού δεν είναι καλές ή, όπως το έθεσε σε τοπικό μέσο ενημέρωσης, ο κ. Βύρων Θεολόγης, πρόεδρος της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων Μακεδονίας – Θράκης, «δεν είναι αυτές που κάποιος περιμένει σε ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό αεροδρόμιο».

«Περιμέναμε από τη Fraport να αλλάξει το προφίλ του αεροδρομίου. Μέχρι τώρα οι παρεμβάσεις της ήταν η αλλαγή λαμπών στις τουαλέτες και η αύξηση ενοικίων.

Το αεροδρόμιο έπρεπε να έχει εξωραϊστεί, αλλά και να γίνει πιο λειτουργικό, όχι να σχηματίζονται αυτές οι τεράστιες ουρές στους ελέγχους αποσκευών και επιβατών επειδή δε φτάνουν τα μηχανήματα», σχολίασε.

Από την πλευρά της, η Fraport επισημαίνει ότι έχουν ξεκινήσει οι ανακατασκευές στον τερματικό σταθμό, καθώς η εταιρεία αντιλήφθηκε πως η βελτίωση των εγκαταστάσεων των περιφερειακών αερολιμένων δεν μπορεί να περιμένει τις μεγάλες και ριζικές τεχνικές παρεμβάσεις του επενδυτικού προγράμματος.

The post Επικρίσεις δέχτηκε η Fraport από τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου και τουριστικούς φορείς της Β. Ελλάδας appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα