Ενισχύεται η τάση για αγορά αυτοκινήτου ως μέτρο προστασίας από τον ιό, σύμφωνα με έρευνα

Σχεδόν οι μισοί καταναλωτές παγκοσμίως (46%) σκέφτονται, θέλουν ή έχουν προγραμματίσει να αγοράσουν αυτοκίνητο τους επόμενους 12 μήνες.

Το ποσοστό ήταν αυξημένο τον Νοέμβριο του 2020 κατά 35% σε σχέση με τον προηγούμενο Απρίλιο, σύμφωνα με το ερευνητικό σημείωμα της γαλλικής πολυεθνικής εταιρείας που παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες στην τεχνολογία και τις επαγγελματικές υπηρεσίες Capgemini, όπως μετέδωσε το ΑΜΠΕ.

Η αύξηση της επιθυμίας για αγορά νέου αυτοκινήτου οφείλεται – κατά κύριο λόγο – στην πανδημία

COVID-19, καθώς η μετακίνηση με αυτοκίνητο θεωρείται, από ορισμένους, ως η ιδανικότερη λύση μετακίνησης και προστασίας από τον ιό.

Το αποτέλεσμα της Capgemini στηρίχθηκε στις απαντήσεις 11.000 καταναλωτών από 11 χώρες, οι οποίες σήμερα αντιπροσωπεύουν το 62% των παγκόσμιων ετήσιων πωλήσεων επιβατικών οχημάτων και αποτελούν ένα καλό δείγμα για τη δημοσιοποίηση ασφαλών συμπερασμάτων.

Το 87% των καταναλωτών δήλωσε ότι η ασφάλεια των ιδίων και των μελών της οικογένειάς τους επιτυγχάνεται καλύτερα μέσω προσωπικού οχήματός τους.

Εν τω μεταξύ, το 78% των καταναλωτών δήλωσε ότι χρησιμοποιεί το αυτοκίνητό του για τις καθημερινές μετακινήσεις.

Αυτή η τάση είναι πιθανό να μεταφραστεί σε νέες πωλήσεις οχημάτων, με σχεδόν το 72% των καταναλωτών να δηλώνει ότι χρησιμοποιεί την περίοδο της πανδημίας το αυτοκίνητό τους περισσότερες φορές, σε σχέση με την περίοδο προ COVID-19.

The post Ενισχύεται η τάση για αγορά αυτοκινήτου ως μέτρο προστασίας από τον ιό, σύμφωνα με έρευνα appeared first on Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα