Δικαστική δικαίωση της BEAT εναντίον του προέδρου του ΣΑΤΑ

Για δικαστική δικαίωση εναντίον του προέδρου του ΣΑΤΑ Θύμιου Λυμπερόπουλου για όσα υποστηρίζει από το 2018 σε βάρος της BEAT, κάνουν λόγο στελέχη της εταιρείας.

Όπως αναφέρουν, η BEAT δικαιώθηκε τελεσίδικα από την ελληνική Δικαιοσύνη για τους ισχυρισμούς περί φοροδιαφυγής, με απόφαση του Εφετείου Αθηνών.

Ειδικότερα, όπως τονίζεται, «το δικαστήριο απεφάνθη ότι ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ

τέλεσε σε βάρος της εταιρείας τα αδικήματα της συκοφαντικής δυσφήμισης και της εξύβρισης, με προφανή σκοπό να βλάψει την εμπορική πίστη και τη φήμη της και επισφράγισε την ανάλογη κρίση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών τον Ιούνιο του 2020, το οποίο είχε πρωτόδικα καταδικάσει τον πρόεδρο του ΣΑΤΑ να καταβάλει στην BEAT 20.000 ευρώ ως αποζημίωση.

Τόσο η BEAT, όσο και η FREE NOW Hellas που διαχειρίζεται πλέον την εφαρμογή στην ελληνική αγορά, έχουν ελληνικό ΑΦΜ, τιμολογούν από ελληνική νομική οντότητα και αποδίδουν ασφαλιστικές εισφορές στην Ελλάδα, δημιουργώντας συνεχώς νέες θέσεις εργασίας στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη».

Σε ό,τι αφορά ευρύτερα την αγορά, με τη ζήτηση για υπηρεσίες ταξί να έχει αυξηθεί κατά 35% σε σχέση με το 2019, η BEAT εκτιμά ότι το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών οφείλει να παρέμβει, βελτιώνοντας το θεσμικό πλαίσιο.

The post Δικαστική δικαίωση της BEAT εναντίον του προέδρου του ΣΑΤΑ appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα