Το εκπαιδευτικό κέντρο της Mega Airlines Studies διακρίθηκε ως ένα από τα κορυφαία της Ευρώπης

Το εκπαιδευτικό κέντρο της Mega Airlines Studies αξιολογήθηκε -για 13η συναπτή φορά- ως ένα από τα δύο κορυφαία εκπαιδευτικά κέντρα του Παγκόσμιου Οργανισμού Αερομεταφορών στην Ευρώπη.

Η κατάταξη αυτή προκύπτει τόσο από τον αριθμό των συμμετεχόντων στις εξετάσεις ανά έτος, όσο και από τις επιτυχίες τους.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, «Οι βραβεύσεις δεν είναι πρωτόγνωρες για τον εκπαιδευτικό οργανισμό, αφού πρόκειται για την 13η συναπτή βράβευση του.

Όμως η περσινή χρονιά ήταν εξαιρετικά επιτυχημένη, καθώς τα εκπαιδευτικά κέντρα που βραβεύτηκαν στην

Ευρώπη ήταν μόνο δύο.

Ο συνδυασμός της εμπειρίας και της τεχνογνωσίας των 23 ετών στην αεροπορική και τουριστική εκπαίδευση καθώς και το καταρτισμένο προσωπικό της MEGA AIRLINES STUDIES είναι οι λόγοι που νέοι – νέες αλλά και επαγγελματίες από όλον τον κόσμο εμπιστεύονται την εκπαίδευση και την σταδιοδρομία τους στο εκπαιδευτικό κέντρο που ίδρυσε και διοικεί ο Γεώργιος Γαλίτης.

Η ομάδα της MEGA AIRLINES STUDIES ευχαριστεί τόσο την ΙΑΤΑ, όσο και τους σπουδαστές και τους επαγγελματίες του χώρου για την εμπιστοσύνη τους και φιλοδοξεί και του χρόνου να βρίσκεται στην ίδια θέση και ακόμη πιο ψηλά».

The post Το εκπαιδευτικό κέντρο της Mega Airlines Studies διακρίθηκε ως ένα από τα κορυφαία της Ευρώπης appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα