Μπήκε ο θεμέλιος λίθος για το νέο Logistics Park στo Jebel Ali Free Zone (JAFZA)

Ξεκίνησε η πρώτη φάση των κατασκευαστικών έργων του νέου «Jafza Logistics Park» στο Jebel Ali Free Zone (JAFZA), κόμβος εμπορίου και logistics της DP World, το οποίο εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθεί το 2023.

Επιμέλεια: Βάσω Βεγιάζη

Όπως

τονίζεται, η εγκατάσταση θα φιλοξενήσει τον αυξανόμενο αριθμό δραστηριοτήτων αποθήκευσης, επεξεργασίας και logistics που πραγματοποιούνται στο Ντουμπάι.

Το Jafza Logistics Park θα ενισχύσει την λειτουργία του logistics cluster στη Jafza. Το έργο καλύπτει συνολικά εκμισθωμένη έκταση άνω των 46.000 τ.μ., εκ των οποίων το 87% θα διατεθεί για αποθήκευση και ο υπόλοιπος χώρος για εγκαταστάσεις γραφείων.

Επί του παρόντος, το cluster της Jafza φιλοξενεί πάνω από 460 εταιρείες από 30 χώρες, σχεδόν όλους τους διεθνείς παρόχους logistics που λειτουργούν στην ελεύθερη ζώνη του Ντουμπάι.

Το Jafza Logistics Park θα προσελκύσει νέους παίκτες που θέλουν να καθιερωθούν στην εγχώρια αγορά, ενώ μια μικρότερη μονάδα 2.900 τ.μ., συμπεριλαμβανομένων 360 τ.μ. ημιώροφου χώρου γραφείων, θα δώσει τη δυνατότητα στους πελάτες να καλύψουν τις ανάγκες τους για επιπλέον χώρο.

Το Jafza Logistics Park βρίσκεται κοντά στο λιμάνι Jebel Ali, το διεθνές αεροδρόμιο Al Maktoum και τον σταθμό Jebel Ali της Etihad Rail διευκολύνοντας την απρόσκοπτη ροή αγαθών στην περιοχή και σε όλο τον κόσμο.

The post Μπήκε ο θεμέλιος λίθος για το νέο Logistics Park στo Jebel Ali Free Zone (JAFZA) appeared first on Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα