Ανησυχία στην τουριστική και αεροπορική αγορά από τυχόν παύση λειτουργίας γνωστών on line πρακτορείων

Ανησυχία επικρατεί στην τουριστική και αεροπορική αγορά από τυχόν παύση λειτουργίας των γνωστών on line τουριστικών πρακτορείων Airtickets και Travelplanet24.

Τα ανωτέρω πρακτορεία ανήκουν στην Tripsta και ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για σημαντικό «άνοιγμα» σε αεροπορικές εταιρείες.

Εάν επιβεβαιωθούν τα ανωτέρω, τότε οι συνεργαζόμενες αεροπορικές εταιρείες

θα μετρήσουν αξιοσημείωτες απώλειες, επιβάτες δύναται να ταλαιπωρηθούν, ενώ αρνητικά μηνύματα θα εξαχθούν στη διεθνή τουριστική βιομηχανία.

Τουριστικοί πράκτορες κάνουν λόγο για ανάγκη πιο αυστηρών κανόνων, θέτοντας προ των ευθυνών της και την IATA.

Δεν ξεπερνά τις 400.000 ευρώ η συνολική έκθεση της Aegean Airlines

Δεν ξεπερνά τις 400.000 ευρώ η συνολική έκθεση της Aegean Airlines στα προαναφερθέντα διαδικτυακά τουριστικά πρακτορεία (Τravelplanet24 και Αirtickets).

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αεροπορικής, «Η ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ Α.Ε. ανακοινώνει, ότι, με αφορμή δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για πιθανές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν συγκεκριμένα διαδικτυακά ταξιδιωτικά γραφεία (Τravelplanet24 και Αirtickets), ότι η συνολική έκθεση σε επίπεδο ομίλου εκτιμάται σήμερα σε ποσό που δεν ξεπερνά τα € 400 χιλ.».

The post Ανησυχία στην τουριστική και αεροπορική αγορά από τυχόν παύση λειτουργίας γνωστών on line πρακτορείων appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα