Ανανεώνεται η αναγνώριση του εκπαιδευτικού κέντρου του ΟΣΕ για υποψήφιους μηχανοδηγούς. Τα «προβληματικά» σημεία

Στη χορήγηση ανανέωσης αναγνώρισης του εκπαιδευτικού κέντρου του ΟΣΕ ως εκπαιδευτικό κέντρο μηχανοδηγών και υποψηφίων μηχανοδηγών προχωρά η ΡΑΣ.

Η αναγνώριση έχει ως αντικείμενο τα εξής εκπαιδευτικά καθήκοντα:

Γενικές επαγγελματικές γνώσεις, που απαιτούνται για την απόκτηση άδειας μηχανοδηγού, σύμφωνα με το παράρτημα ΙΙΙ του ν.3911/2011.Επαγγελματικές γνώσεις που απαιτούνται για την απόκτηση πιστοποιητικού μηχανοδηγού, για τροχαίο υλικό, σύμφωνα με το παράρτημα IV του ν.3911/2011.Επαγγελματικές γνώσεις που απαιτούνται
για την απόκτηση πιστοποιητικού μηχανοδηγού για τις υποδομές, σύμφωνα με το παράρτημα V του ν.3911/2011.Γλωσσικές γνώσεις, που απαιτούνται για την απόκτηση πιστοποιητικού μηχανοδηγού, σύμφωνα με την παράγραφο 8 του παραρτήματος V του ν.3911/2011.Εξάλειψη προβληματικών σημείων

H ανωτέρω αναγνώριση χορηγείται με την επισήμανση για την υποβολή στη ΡΑΣ σχεδίου δράσης για την εξάλειψη των κατωτέρω προβληματικών σημείων:

Της προσκόμισης της ανανέωσης της άδειας Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου Δύο, ευθύς αμέσως εκδοθεί από τον ΕΟΠΠΕΠ.Της προσκόμισης, ευθύς αμέσως υπογραφεί, της συμφωνίας του ΟΣΕ με την ΣΕ HELLENIC TRAIN για την κάλυψη των απαιτήσεων του άρθρου 4.2 της υπ. αριθμ. ΑΣ19/οικ.53229/395/09-07-2018 ΚΥΑ (Β’ 2838).

Το προαναφερθέν σχέδιο δράσης οφείλει να υποβληθεί στη ΡΑΣ εντός ενός μηνός από την έκδοση της παρούσας απόφασης της ΡΑΣ, ενώ η άρση των ανωτέρω προβληματικών σημείων οφείλει να ολοκληρωθεί εντός τριών μηνών από την έκδοση της παρούσας απόφασης της ΡΑΣ.

Σε διαφορετική περίπτωση, η ΡΑΣ θα εξετάσει την αναστολή της ανανέωσης δήλωσης αναγνώρισης, η οποία χορηγείται με την παρούσα απόφαση.

Το άρθρο Ανανεώνεται η αναγνώριση του εκπαιδευτικού κέντρου του ΟΣΕ για υποψήφιους μηχανοδηγούς. Τα «προβληματικά» σημεία εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
ananeonetai-i-anagnorisi-tou-ekpaideftikou-kentrou-tou-ose-gia-ypopsifious-michanodigous-ta-provlimatika-simeia.htm
Τυχαία Θέματα