Ψηφιοποιεί την εφοδιαστική αλυσίδα η Cosco Shipping, η νέα πλατφόρμα SynCon Hub

Από τις 26 Αυγούστου, η COSCO SHIPPING ανακοίνωσε ότι ξεκινά το “For For Tune”, μια νέα ψηφιακή λύση εφοδιαστικής αλυσίδας, από άκρο σε άκρο, για αποστολή φορτίων από την Ευρώπη στην Κίνα, συμπεριλαμβανομένων υπηρεσιών εσωτερικής μεταφοράς και προαιρετικού εκτελωνισμού στην Κίνα.

“Καλύπτοντας την πλήρη διαδικασία αποστολής από κοντέινερ στο last mile σε ένα πακέτο, οι πελάτες επωφελούνται από την εύκολη και γρήγορη παραγγελία, την υψηλή

ποιότητα και την αξιόπιστη παράδοση, την άνετη και χωρίς προβλήματα εξυπηρέτηση, την πλήρη οπτική παρακολούθηση της διαδικασίας και τις διαφανείς χρεώσεις.

Χρησιμοποιώντας την ψηφιακή πλατφόρμα SynCon Hub της COSCO SHIPPING, οι πελάτες μπορούν να υποβάλουν αμέσως τις παραγγελίες τους για εξαγωγή του φορτίου τους μέσω κορυφαίων στον κλάδο οδών εξωτερικού εμπορίου και με αξιόπιστες εγγυήσεις παράδοσης.

Με βάση τους αυτοδιαχειριζόμενους πόρους και τα αποκλειστικά προϊόντα συνδυασμού, οι κανόνες χρέωσης και χρέωσης είναι πάντα διαφανείς και χωρίς ανησυχίες, επιτρέποντας στον πελάτη να επιλέξει από όλες τις επιλογές με σιγουριά. Μόλις γίνει η παραγγελία κράτησης, η κράτηση θα επιβεβαιωθεί εντός μόνο 2 εργάσιμων ωρών”, αναφέρεται.

Β. Βεγ. 

Το άρθρο Ψηφιοποιεί την εφοδιαστική αλυσίδα η Cosco Shipping, η νέα πλατφόρμα SynCon Hub εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
psifiopoiei-tin-efodiastiki-alysida-i-cosco-shipping-i-nea-platforma-syncon-hub.htm
Τυχαία Θέματα
Ψηφιοποιεί, Cosco Shipping, SynCon Hub,psifiopoiei, Cosco Shipping, SynCon Hub