Αύξηση κύκλου εργασιών του τομέα «Ολοκληρωμένων Έργων & Υποδομών» της «Μυτιληναίος»

Αύξηση του κύκλου εργασιών παρουσίασε ο τομέας «Ολοκληρωμένων Έργων& Υποδομών» της «Μυτιληναίος» το πρώτο εξάμηνο του έτους.

Ειδικότερα, ο τομέας κατέγραψε κύκλο εργασιών €299,9 εκατ. στο Α’ Εξάμηνο του 2017 που αντιστοιχεί σε 37,0% του συνολικού κύκλου εργασιών, έναντι €258,9 εκατ. την αντίστοιχη περίοδο του 2016.

Αντίστοιχα, τα κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων (EBITDA) διαμορφώθηκαν σε €46,8 εκατ. έναντι €42,1 εκατ. το Α’ Εξάμηνο του 2016.

«Η ανάληψη της νέας σύμβασης του έργου BRIDGE POWER, ύψους $363εκατ., που

αφορά στην κατασκευή και τη θέση σε λειτουργία ενός ενεργειακού έργου fast- track 200MW με καύσιμα υγραέριο (LPG), φυσικό αέριο και diesel, στην Γκάνα υπογραμμίζει τη δέσμευση της εταιρείας να αναδειχθεί σε κορυφαίο παίκτη στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας της Υποσαχάριας Αφρικής.

Στον τομέα Ολοκληρωμένων Έργων & Υποδομών, η ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ, στο πλαίσιο του νέου επιχειρηματικού μοντέλου και στηριζόμενη στην υψηλή τεχνογνωσία που διαθέτει, επιδιώκει την ανάληψη νέων συμβάσεων εστιάζοντας σε αγορές με αυξημένες ενεργειακές ανάγκες όπως τα Βαλκάνια, η Μέση Ανατολή, η Βόρεια Αμερική, η Υποσαχάρια Αφρική και άλλες αγορές», αναφέρει η εταιρεία.

The post Αύξηση κύκλου εργασιών του τομέα «Ολοκληρωμένων Έργων & Υποδομών» της «Μυτιληναίος» appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα