UPS, FedEx σταματούν τις υπηρεσίες διανομής σε Ρωσία και Ουκρανία. Κλειστά τα γραφεία της DHL στην Ουκρανία

Οι αμερικανικές UPS και FedEx σταματούν την παροχή υπηρεσιών παράδοσης σε Ρωσία και Ουκρανία ενόψει της στρατιωτικής εισβολής.

Τόσο οι εισερχόμενες όσο και οι εξερχόμενες υπηρεσίες έχουν ανασταλεί στην Ουκρανία, καθώς και οι παραδόσεις σε προορισμούς στη Ρωσία, ανέφεραν οι εταιρείες σε διαδικτυακές

τους δηλώσεις.

Σύμφωνα με την UPS, τα δέματα που βρίσκονται καθ’ οδόν προς τη Ρωσία και την Ουκρανία θα επιστραφούν δωρεάν στον αποστολέα, όπου αυτό είναι δυνατόν.

«Ο στόχος μας είναι η ασφάλεια των ανθρώπων μας, παρέχοντας συνεχείς υπηρεσίες και ελαχιστοποιώντας την αναστάτωση στους πελάτες μας», ανέφερε η UPS, τονίζοντας ότι η εταιρεία παρακολουθεί στενά την κατάσταση και θα αποκαταστήσει τις υπηρεσίες της «μόλις είναι πρακτικό και ασφαλές να το κάνει».

Παρόμοια η ανακοίνωση και της FedEx, η οποία δήλωσε: «Παρακολουθούμε στενά την κατάσταση και έχουμε σε εφαρμογή σχέδια έκτακτης ανάγκης».

Αντίστοιχη η αντίδραση και της γερμανικής DHL, θυγατρική της Deutsche Post AG, η οποία προχώρησε σε αναστολή της παροχής των υπηρεσιών της από και προς Ουκρανία, ενώ προχώρησε και στο κλείσιμο των γραφεία της στη χώρα.

The post UPS, FedEx σταματούν τις υπηρεσίες διανομής σε Ρωσία και Ουκρανία. Κλειστά τα γραφεία της DHL στην Ουκρανία appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα