Καταστράφηκε η σιδηροδρομική σύνδεση Ρωσίας – Ουκρανίας

Η σιδηροδρομική γραμμή μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας έχει καταστραφεί ολοσχερώς. Ο Ουκρανικός Σιδηρόδρομος ανακοίνωσε το Σάββατο 26 Νοεμβρίου ότι διέκοψε κάθε σχέση και αλληλεπίδραση με την JSC – Russian Railways.

«Προσφέραμε στους σιδηροδρόμους της Ρωσικής Ομοσπονδίας ειρήνη, αλλά συνέχισαν να φέρνουν άρματα μάχης και άλλο στρατιωτικό εξοπλισμό στην Ουκρανία και στα σύνορά της», δήλωσε η εθνική εταιρεία σιδηροδρόμων της Ουκρανίας.

Σύμφωνα με την Kiev Independent,

οι σιδηροδρομικές γραμμές μεταξύ των χωρών ανατινάχτηκαν από ουκρανικές στρατιωτικές δυνάμεις.

Οι Ουκρανικοί Σιδηρόδρομοι επιβεβαίωσαν ότι οι σιδηροδρομικές γραμμές έχουν καταστραφεί.

«Οι σιδηροδρομικές γραμμές που μετέφεραν χιλιάδες αγαθά και έφερναν εκατομμύρια δολάρια στις οικονομίες και των δύο χωρών έχουν καταστραφεί», λέει.

Από την άλλη πλευρά, οι Ουκρανικοί Σιδηρόδρομοι τονίζουν ότι οι εμπορευματικές συνδέσεις με άλλες χώρες θα συνεχιστούν. 

«Οι Ουκρανικοί Σιδηρόδρομοι θα επαναπροσανατολίσουν πλήρως την εμπορευματική κίνηση προς την Ευρώπη και θα συνεχίσουν να αναπτύσσουν τον «Δρόμο του Μεταξιού», παρακάμπτοντας τη Ρωσία.

Η εταιρεία είναι έτοιμη να γίνει πλήρες μέλος της αλυσίδας logistics της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Οι Ουκρανικοί Σιδηρόδρομοι θα συνεχίσουν επίσης να αναπτύσσουν τις μεταφορές με ασιατικές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Κίνας, και να παρέχουν υψηλής ποιότητας και γρήγορη επιμελητεία μεταξύ Ασίας και ΕΕ, αλλά χωρίς τη συμμετοχή της Ρωσίας», ανέφερε η εταιρεία το Σάββατο.

The post Καταστράφηκε η σιδηροδρομική σύνδεση Ρωσίας – Ουκρανίας appeared first on Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα
Καταστράφηκε, Ρωσίας – Ουκρανίας,katastrafike, rosias – oukranias