La Poste και Carrefour επεκτείνουν τη συνεργασία τους στην κατ’ οίκον παράδοση προϊόντων

Σε συνεργασία προχωρούν Carrefour και La Poste με στόχο την ανάπτυξη, σε εθνική κλίμακα, υπηρεσιών κατ’ οίκον παράδοσης εδώδιμων και μη εδώδιμων προϊόντων.

Η συνεργασία αυτή αποτελεί μέρος των προτεραιοτήτων του πλάνου «Carrefour 2022», που παρουσιάστηκε από τον Alexandre Bompard, πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της γαλλικής Carrefour, με στόχο την επιτάχυνση του ψηφιακού μετασχηματισμού του ομίλου.

Σε 15 πόλεις η υπηρεσία «Carrefour

Livraison Express»

Μετά το επιτυχημένο λανσάρισμα της υπηρεσίας στο Παρίσι και αργότερα σε Lyon, Bordeaux, Toulouse και Montpellier, οι Carrefour και La Poste θα αναπτύξουν την υπηρεσία «Carrefour Livraison Express» σε 10 ακόμη πόλεις εντός του 2018.

Οι πόλεις είναι οι Clermont-Ferrand, Dijon, Grenoble, Lille, Nancy, Nantes, Nice, Reims, Rennes και Strasbourg.

Η εν λόγω υπηρεσία παράδοσης προϊόντων σε διάστημα 1 ώρας λειτουργεί από το 2016, από τη Stuart, θυγατρική του ομίλου La Poste/Geopost, που εξειδικεύεται στις επείγουσες αστικές παραδόσεις.

Νέα υπηρεσία παράδοσης από τα Carrefour Drive

Με την επιτυχημένη συνεργασία τους για την «Carrefour Livraison Express», οι δύο επιχειρήσεις αποφάσισαν να ξεκινήσουν εφέτος μια νέα υπηρεσία παράδοσης από τα Drive Carrefour (υπεραγορές και σούπερ μάρκετ).

Η υπηρεσία αυτή θα δοκιμαστεί το 2018 σε δύο πιλοτικές πόλεις, ενώ την παράδοση προϊόντων θα αναλάβει και πάλι η Stuart.

Όπως σημειώνουν οι δύο εταίροι, η πυκνότητα του δικτύου της La Poste και των καταστημάτων Carrefour αποτελεί ευκαιρία για την ανάπτυξη υπηρεσιών παράδοσης κατ’ οίκον σε εθνικό επίπεδο, ενώ η La Poste παρέχει στην Carrefour το απαραίτητο know-how στη διαχείριση εμπορευμάτων.

The post La Poste και Carrefour επεκτείνουν τη συνεργασία τους στην κατ’ οίκον παράδοση προϊόντων appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα