Ζευγάρι υιοθετεί την πιο λυπημένη γάτα στον κόσμο. Δείτε τη μεταμόρφωσή της!

Ο Μπεν Μπεν ήταν η πιο λυπημένη γάτα στον κόσμο, που θα οδηγούνταν στην ευθανασία, μέχρι που μια μέρα η ζωή του χαμογέλασε και επιτέλους χαμογέλασε κι αυτός! Διαβάστε την ιστορία του.

Πριν ο Μπεν Μπεν υιοθετηθεί, περνούσε τις ημέρες του δυστυχισμένος στο καταφύγιο μέχρι να έρθει η ώρα να του γίνει ευθανασία. Ο δύστυχος γάτος ήταν σοβαρά τραυματισμένος

στην σπονδυλική στήλη, με πολλά και βαθεία τραύματα στο σώμα του και κακοσχηματισμένο, σχεδόν κελιστό το ένα του αυτί πιθανότατα από επίθεση κάποιου μεγαλύτερου ζώου. Επιπλέον, είχε παραπάνω δέρμα στο πρόσωπό του, το οποίο κρέμονταν, κανοντάς τον να μοιάζει λυπημένος. Βέβαια, η πραγματική λύπη του γάτου φαινόταν στα μάτια του και δεν ήταν μόνο αποτέλεσμα του παραπανίσιου δέρματος, μιας και όπως είπαν και οι εθελοντές του καταφυγίου, ο Μπεν Μπεν διαισθανόταν ότι θα πέθαινε κι έτσι είχε παραιτηθεί ήδη από τη ζωή αρνούμενος να τραφεί ή να πιει νερό.
Ευτυχώς όμως γι΄αυτόν, υιοθετήθηκε και τότε έγινε η απίστευτη αλλαγή. Ο Μπεν Μπεν άρχισε να τρώει και να γίνεται πιο ενεργητικός μέσα μόλις σε μια ώρα από τη στιγμή που μεταφέρθηκε στο νέο του σπίτι! Ήξερε πλέον ότι θα ήταν ασφαλής, ακόμα κι αν δεν μπορούσε να περπατήσει ξανά!

Μετάφραση & επιμέλεια κειμένου: Μαρία Α.
Πηγή: boredpanda.com

Keywords
Τυχαία Θέματα