Το κορίτσι που δέχτηκε επί χρόνια bullying για τον τεράστιο όγκο στο πρόσωπο της βρήκε την αληθινή αγάπη

Όταν είσαι νέος έχεις πολλές δυνατότητες. Οι νέοι αγαπούν την περιπέτεια όμως ενδόμυχά τους ονειρεύονται την ημέρα που θα βρουν την αληθινή αγάπη. Αλλά για εκείνους που έχουν καταπονηθεί από εξουθενωτικές ασθένειες, η αγάπη μπορεί να είναι μια πρόκληση.

Η Sophie Walker από το Norfolk του Ηνωμένου Βασιλείου, υποφέρει από νευροϊνωμάτωση σε όλη της τη ζωή. Η κατάστασή της είναι ανίατη και θυμάται τις μέρες που νόμιζε ότι θα περνούσε όλη της τη ζωή μόνη.

Η Sophie είναι φοιτήτρια της γεωπονικής σχολής και έχει υποστεί bullying σε όλα τα χρόνια της ζωής της.

hotspotmedia

“Οι

άντρες μου κρατούσαν μυστικά και ήταν αμήχανοι όταν έβγαιναν έξω μαζί μου. Αλλά τώρα βρήκα κάποιον που με κάνει να νιώθω όμορφη και με αγαπά γι’ αυτό που είμαι,” είπε.

Η Sophie και ο φίλος της, Christian Dibden, είναι μαζί τους τελευταίους πέντε μήνες. Γνωρίζονται από το σχολείο, αλλά είχαν χάσει επαφές για ένα διάστημα και ξεκίνησαν να βγαίνουν από τον περασμένο Σεπτέμβριο. Ένα ραντεβού ήταν αρκετό για να ερωτευτούν.

hotspotmedia.co.uk

“Είχαμε πει ότι έπρεπε να μείνουμε φίλοι, αλλά υπήρξε ένα έντονο φλερτ και συνειδητοποίησα ότι ένιωθα κάτι περισσότερο”, είπε η Sophie στην Daily Mail. “Έτσι, την επόμενη φορά που συναντηθήκαμε, δώσαμε το πρώτο μας φιλί. Εκείνη την εποχή, μου άρεσε πραγματικά, αλλά δεν ήθελα να αποκαλύψω τα συναισθήματά μου, λόγω των όσων είχα περάσει στο παρελθόν. ”

Δεν τους πήρε πολύ χρόνο για να ξεκινήσουν επίσημα τη σχέση τους και σήμερα περνάνε όλη τη μέρα μαζί. Η Sophie είπε επίσης στους γονείς της ότι αγαπάει τον Christian. “Είναι περήφανος που είναι μαζί μου και χαίρομαι που έχω βρει την αγάπη σ’ έναν ξεχωριστό άνθρωπο”, πρόσθεσε.

Βρήκε τελικά την αγάπη της ζωής της

hotspotmedia.co.uk

Η Sophie κληρονόμησε την κατάστασή της από τη μητέρα της. Η νευροϊνωμάτωση επηρεάζει έναν στους 3.000 ανθρώπους. Η μητέρα της έχει μαλακά εξογκώματα στο σώμα της και ο αδελφός της έχει την πάθηση αυτή στην πιο ήπια μορφή της, αλλά η κατάσταση της Sophie είναι πιο σπάνια.

“Ο όγκος του προσώπου μου είναι ένας καλοήθης όγκος, ο οποίος έχει μεγαλώνει σταθερά από τότε που γεννήθηκα. Οι άνθρωποι πάντα ρωτούσαν γιατί δεν τον αφαιρώ, αλλά επειδή είναι συνδεδεμένο με νευρικές απολήξεις, η αφαίρεσή του θα παραλύσει το πρόσωπό μου,” εξήγησε.

hotspotmedia.co.uk

hotspotmedia.co.uk

Η Sophie είχε περάσει από πολλές επίπονες σχέσεις πριν βρει τον Chris. Οι άνδρες έβγαιναν μαζί της μόνο για να βγάλουν φωτογραφίες και να τις ανεβάσουν στο Facebook για να την κοροϊδέψουν. “Κάποιοι απ’ αυτούς έβαζαν στοίχημα £50 για το ποιος θα με φιλήσει,” είπε.

Έχει ήδη υποβληθεί σε πολλές διορθωτικές χειρουργικές επεμβάσεις και θα πρέπει να υποβληθεί και σε άλλες στο μέλλον, αλλά δεν το βάζει κάτω. “Είμαι ενθουσιασμένη που είμαι με τον Chris και ανυπομονώ να ολοκληρώσω τις σπουδές μου και να επιστρέψω στο Norfolk.”

“Με την υποστήριξη των αγαπημένων μου, βρήκα τελικά τη δύναμη να είμαι ο εαυτός μου. Και αυτό με κάνει να νιώθω όμορφη,” είπε.

hotspotmedia.co.uk

Η Sophie και ο Christian

hotspotmedia.co.uk

Η Sophie με τη μητέρα της

hotspotmedia.co.uk

Η Sophie μπορεί σήμερα να πιστεύει στον εαυτό της. Η ιστορία της είναι μια πραγματική έμπνευση!

διαφορετικό

Keywords
Τυχαία Θέματα