Κώστας Κοκκινάκης: «Γι’ αυτό εγώ κι ο Σπαλιάρας δεν τα πηγαίναμε καλά στα αγωνίσματα»

Μια απολαυστική συνέντευξη παραχώρησε ο Κώστας Κοκκινάκης στο Lay-out.gr και τη Ματίλντα Καλλιοντζή, μιλώντας –μεταξύ άλλων- για κάτι που μας έχει λείψει πολύ: Το Survivor!

O πολίστας δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο πώς αντέδρασε όταν του προτάθηκε να συμμετάσχει στην ομάδα των «Διασήμων», ενώ δεν έκρυψε πως η κόρη του αρχικά ήταν αρνητική για το συγκεκριμένο project.

«Όταν της το είπα στην αρχή ήταν αρνητική,

κυρίως γιατί ένιωθε άβολα για τα σχόλια των συμμαθητών της, φοβήθηκε πως θα ντρέπεται όταν θα συζητούν για μένα. Της υποσχέθηκα, ωστόσο, ότι δεν πρόκειται να την εκθέσω και έτσι την έπεισα να μου δώσει την άδειά της», είπε γελώντας.

Όσο για το αν έμεινε ευχαριστημένος από τις επιδόσεις του στα αθλήματα στον Άγιο Δομήνικο; Η απάντησή του ήταν αφοπλιστική.

«Στην αρχή όχι, γιατί ντρεπόμουν πολύ. Σκεφτόμουν πως θα το βλέπουν οι φίλοι μου και θα γελάνε μαζί μου.

Τα αγωνίσματα αυτά δυστυχώς ήταν μακριά από μένα, καθώς και εγώ και ο Σπαλιάρας λόγω ύψους είχαμε ένα θέμα αφού στα περισσότερα δεν χωρούσαμε.

Ήταν μεγάλο disadvantage το ύψος».

Πώς θα αντιδρούσε αν η κόρη του τού ανακοίνωνε κάποια στιγμή πως επιθυμεί να λάβει μέρος στο Survivor;

«Γενικά εγώ εμπιστεύομαι την κόρη μου, δεν της λέω τι να κάνει. Θα την άφηνα να το κάνει αν το θέλει. Ίσως αν άλλαζε ο χαρακτήρας του παιχνιδιού προς το reality δεν ξέρω αν θα ήμουν διστακτικός , έχοντας όμως ζήσει αυτή τη συγκεκριμένη εμπειρία, ναι θα την προέτρεπα, αν το ήθελε. Άλλωστε και εγώ αυτό που ρώτησα πριν δεχτώ ήταν αν θα είχε στοιχεία reality το παιχνίδι γιατί δεν θα μου άρεσε αυτό ως ιδέα».

Πηγή menshouse.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα