Πιστός σκύλος έμεινε στην αγκαλιά του λιπόθυμου και τραυματισμένου ιδιοκτήτη του μέχρι να έρθει βοήθεια

Αυτός ο πιστός σκύλος ήταν ξαπλωμένος στο στήθος του αναίσθητου ιδιοκτήτη του και δεν έφυγε από πάνω του μέχρι την ώρα που πήγαν στο σημείο οι διασώστες. Οι φωτογραφίες από τη συγκινητική σκηνή που δείχνει την αγάπη ενός κουταβιού προς τον ιδιοκτήτη του έχουν γίνει viral.

Credit: Facebook | Def Civil B.Blanca

Ο ιδιοκτήτης του σκύλου, ο 28χρονος Jesus

Hueche, έπεσε από ένα δέντρο στην προσπάθειά του να το κόψει, έξω από το σπίτι του στο Bahia Blanca της Αργεντινής. Ο Hueche έπεσε αναίσθητος όταν το κεφάλι του χτύπησε στο πεζοδρόμιο.

Όταν οι διασώστες έφτασαν στο σημείο, βρήκαν τον πιστό του σκύλο, τον Tony, να είναι ξαπλωμένος στο στήθος του Hueche. Ο Hueche μεταφέρθηκε στο ασθενοφόρο, το οποίο ο Tony ακολούθησε, σύμφωνα με τη σελίδα του οργανισμού διάσωσης στο Facebook.

Credit: Facebook | Def Civil B.Blanca

Οι διασώστες καθησύχασαν τον Tony και τον άφησαν στο σπίτι ενώ ο Hueche μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Ο Hueche αντιμετώπισε τους μικρούς του τραυματισμούς και ήταν ελεύθερος να πάει στο σπίτι του την ίδια κιόλας ημέρα.

Credit: Facebook | Def Civil B.Blanca

Ο Tony ήταν αδέσποτος πριν τον πάρει ο Hueche στο σπίτι του. “Για μένα, είναι σαν γιος μου,” δήλωσε ο Hueche στον ραδιοφωνικό σταθμό La Brujula της Αργεντινής .

“Με ακολουθεί παντού και ανεβαίνει στο κρεβάτι μου μέχρι να τον κατεβάσει η γυναίκα μου.”

Credit: Labrujula24.com

Η αφοσίωση που δείχνουν αυτά τα υπέροχα πλάσματα στους ανθρώπους είναι μοναδική!

διαφορετικό

Keywords
Τυχαία Θέματα