Μωρό που γεννήθηκε με τεράστιο όγκο στο πρόσωπο, υποβάλλεται σε χειρουργείο και χάρη στους γιατρούς τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά

Αυτό το μικρό κορίτσι γεννήθηκε με έναν τεράστιο όγκο στο πρόσωπό του και οι γονείς του ανησυχούσαν για το μέλλον του. Ευτυχώς, βρήκαν έναν εξαιρετικό χειρούργο στην πόλη της Νέας Υόρκης και μετά από δύο χρόνια επεμβάσεων, αυτό το μικρό κορίτσι έχει σήμερα μια εντελώς διαφορετική εμφάνιση.

Οι Joe και η Jennifer McGillis από τη Μοντάνα ήθελαν πολύ να γίνουν γονείς. Παρόλο που δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα με την εγκυμοσύνη της Jennifer

και τη διαδικασία του τοκετού, και οι δύο γονείς είχαν πάθει σοκ όταν γεννήθηκε η κόρη τους. Η μικρή είχε έναν τεράστιο όγκο στο αριστερό της μάγουλο.

«Είχαμε πανικοβληθεί για μια στιγμή», είπε ο Joe. Ήταν ένας καλοήθης όγκος, ο οποίος τουλάχιστον εκείνη την στιγμή ήταν αβλαβής. Ωστόσο, θα δημιουργούσε προβλήματα στην Sloan καθώς μεγάλωνε.

Με την ελπίδα να παράσχουν στην κόρη τους μια καλύτερη ζωή, ο Joe και η Jennifer αποφάσισαν να εξετάσουν το ενδεχόμενο να υποβάλουν το κοριτσάκι τους σε χειρουργική επέμβαση. Η διαδικασία δεν ήταν εύκολη και έπρεπε να ταξιδέψουν στη Νέα Υόρκη για να δουν έναν ειδικό, τον Δρ. Milton Waner.

Ο Joe, η Jennifer, και το κοριτσάκι τους πήγαν να συναντήσουν τον γιατρό για να πάρουν μια συμβουλή. Η χειρουργική επέμβαση απαιτούσε μια τομή ακριβώς κάτω από το μάτι και μία ανάμεσα στη μύτη και το μάγουλο. Θα ήταν μια λεπτή διαδικασία και η κύρια δυσκολία της ήταν να αποφευχθεί η επαφή με τα νεύρα του προσώπου.

Όταν ήρθε η ώρα να κάνει η μικρή Sloan την επιχείρηση, η Jennifer έμεινε δίπλα στην κόρη της μέχρι να ξεκινήσει η χειρουργική επέμβαση. Ήταν μια περίπλοκη διαδικασία, και παρά τη σημαντική εξειδίκευση του γιατρού τους, και οι δύο γονείς ήταν πολύ ανήσυχοι. Η διαδικασία διήρκεσε 5 ώρες, αλλά ευτυχώς, ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Λόγω του τεράστιου μεγέθους του όγκου, ο Δρ. Waner δεν κατάφερε να τον αφαιρέσει ολόκληρο και πρότεινε να φέρουν την Sloan άλλες δύο φορές στο νοσοκομείο για να αφαιρέσουν και το υπόλοιπο. Αυτό θα επέτρεπε αργότερα στους μύες του προσώπου να αναπτυχθούν σωστά.

Όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο η κόρη της αντιμετώπισε τη διαδικασία, η Jennifer δήλωσε στο Inside Edition, “Δεν φοβήθηκε καθόλου!”

Η δεύτερη επέμβαση έγινε όταν η μικρή ήταν 14 μηνών και η τελευταία φέτος, στην ηλικία των 2, ολοκληρώνοντας έτσι την πλήρη αφαίρεση του όγκου.

Τα αποτελέσματα είναι αρκετά εντυπωσιακά και οι γονείς της μικρής είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από την αλλαγή του παιδιού τους. “Ήταν ένα θαύμα. Μια ευκαιρία για μια καλύτερη ζωή,” δήλωσε η Jennifer στο Inside Edition.

Η Sloan ήταν ένα γενναίο κοριτσάκι καθ’ όλη τη διάρκεια της δοκιμασίας της. Χάρη στους αφοσιωμένους γονείς της, οι οποίοι φρόντισαν για το μέλλον της κόρης τους, η Sloan θα ζήσει με ένα υγιές και όμορφο χαμόγελο στο πρόσωπό της.

διαφορετικό

Keywords
Τυχαία Θέματα