Μετανιωμένος ο αδερφός του Στάθη Ψάλτη-Ζητά συγγνώμη από την χήρα του

Αίσθηση είχαν προκαλέσει οι εκατέρωθεν δηλώσεις μεταξύ του αδερφού του Στάθη Ψάλτη και της χήρας του, λίγες ημέρες μετά το θάνατο του αγαπημένου ηθοποιού, τον περασμένο Απρίλιο, μετά από περίπου ένα μήνα νοσηλείας λόγω καρκίνου.

Την κόντρα είχαν πυροδοτήσει δηλώσεις του Γιάννη Ρώτα, ο οποίος, μεταξύ άλλων, είχε δηλώσει πως η Χριστίνα Ψάλτη και ο αδερφός του είχαν χωρίσει, αλλά και κατηγορήσει την χήρα ότι δεν ήταν κοντά του και δεν επέτρεπε σε συγγενικά του πρόσωπα να τον επισκεφθούν στο νοσοκομείου, ούτε ενημέρωσε για το 9ήμερο και τυο 40ήμερο μνημόσυνο. Από την πλευρά της, εκείνη διέψευσε

τις κατηγορίες, τονίζοντας ότι δεν έχει πρόβλημα να αποποιηθεί την περιουσία που της άφησε ο αείμνηστος ηθοποιός.

Σε νέους δηλώσεις, στην εφημερίδα Espresso και τον Αλκίνοο Μπουνιά, ο Γιάννης Ρώτας εμφανίζεται μετανιωμένος και ζητά δημόσια συγγνώμη από την νύφη του, αποκαλύπτοντας, παράλληλα, ότι μίλησαν στο τηλέφωνο.

«Ο θάνατος του αδελφού μου και ο περίγυρος με επηρέασαν τόσο πολύ, που είπα λόγια για την Χριστίνα, τα οποία δεν έπρεπε να πω. Της ζήτησα συγγνώμη για αυτήν τη συμπεριφορά μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όπως πρόσθεσε, ένα όνειρο με τον αδελφό του, που του ζητούσε να μιλήσει στην Χριστίνα, ήταν αρκετό για να έρθουν και πάλι σε επαφή. Η χήρα του απάντησε στο τηλέφωνο σαν να μην συνέβη τίποτα και έδειξε ενδιαφέρον για εκείνον, κάτι που τον έκανε να αλλάξει γνώμη απέναντί της και να επαναπροσδιορίσει τις σχέσεις τους.

πηγη:peoplegreece.com

Keywords
Τυχαία Θέματα