Μητέρα άφησε το μωρό στον πρώην άντρα της για μια μέρα. Λίγη ώρα μετά δέχθηκε ένα τηλεφώνημα και έχασε τη γη κάτω απ΄τα πόδια της

Πριν από πέντε χρόνια, αυτό το κοριτσάκι ταρακουνήθηκε τόσο άσχημα από τον πατέρα της που οι γιατροί νόμιζαν ότι δεν θα έβγαζε τη νύχτα. Ωστόσο, αυτό το δυνατό μωρό κατάφερε να ζήσει. Χρόνια αργότερα, η μητέρα της μοιράστηκε την ιστορία της για να ενημερώσει τους άλλους γονείς: «Ποτέ μην ταρακουνάτε ένα μωρό!»

Η Cheyenne Rae, 5 ετών, είναι ένα αξιολάτρευτο κορίτσι που περιμένει εναγωνίως να ξεκινήσει το σχολείο.

“…σηκώνεται κάθε πρωί και σκέφτεται τι να φορέσει,” έγραψε η μητέρα της Cheyenne, Amy Owensby,

στη σελίδα Prayers for Cheyenne Rae στο Facebook.

Πέντε χρόνια πριν, η ιστορία τους ήταν διαφορετική.

Το άτυχο κορίτσι υπέστη σοβαρές εγκεφαλικές βλάβες αφ’ ότου ταρακουνήθηκε από τον πατέρα της όταν ήταν μόλις 8 μηνών.

Credit: Facebook | Prayers For Cheyenne

Εκείνη τη μοιραία ημέρα της 17ης Αυγούστου του 2012, η Owensby άφησε την Cheyenne, η οποία ήταν τότε 8 μηνών, στον πατέρα της, James Davis Jr., για το Σαββατοκύριακο. Η Owensby και ο Davis είχαν χωρίσει.

Μιάμιση ώρα αργότερα, η Owensby έλαβε μια κλήση από τον Davis – Η Cheyenne δεν ανέπνεε.

Credit: Facebook | Prayers For Cheyenne

Αυτό που οδήγησε στην κρίσιμη κατάσταση του κοριτσιού ήταν ότι ο Davis ταρακούνησε την κόρη του σε μια στιγμή θυμού για να κάνει το μωρό να σταματήσει το κλάμα.

“Όλα είχαν τελειώσει… Καταστράφηκα. Δεν υπάρχει δικαιολογία. Δεν ξέρω γιατί το έκανα,” δήλωσε ο Davis, σύμφωνα με το SHJ.com.

Credit: Facebook | Prayers For Cheyenne

Η Cheyenne μεταφέρθηκε αργότερα στο νοσοκομείο Greenville Memorial Hospital.

«Ποτέ δεν θα ξεχάσω τη στιγμή που το άψυχο σώμα της μεταφέρθηκε στο ελικόπτερο», θυμήθηκε η Owensby.

Credit: Facebook | Prayers For Cheyenne

Το αποτέλεσμα της πράξης του Davis ήταν καταστροφικό. Το κούνημα έσπασε το κρανίο της Cheyenne και έκανε τον εγκέφαλό της να πρήζεται και να αιμορραγεί.

Ο Davis είπε αρχικά ψέματα για να καλύψει αυτό που έκανε, αλλά τελικά παραδέχτηκε ότι ταρακούνησε την Cheyenne. Καταδικάστηκε σε 10 χρόνια φυλάκισης το 2013.

Credit: Facebook | Prayers For Cheyenne

Η Owensby είχε τη δυνατότητα να κρατήσει την Cheyenne μια εβδομάδα μετά το μοιραίο συμβάν.

Η Cheyenne χρειάστηκε χρόνια για ν’ αναρρώσει από τον σοβαρό τραυματισμό και υποβλήθηκε σε αρκετές επεμβάσεις. Δυστυχώς, οι γιατροί έπρεπε να αφαιρέσουν το μισό από τον εγκέφαλό της, κάτι που την άφησε παράλυτη τη δεξιά πλευρά του σώματός της.

Credit: Facebook | Prayers For Cheyenne

Τον Μάιο του 2015, η Cheyenne εξακολουθούσε να παλεύει με τις συνέπειες του συμβάντος. Η Owensby έγραψε στο Facebook ότι η κόρη της δεν περπατούσε και πως προσπαθούσε να ισορροπήσει με το ένα πόδι.

“Παλεύει καθημερινά… ​​δυσκολεύεται να κρατήσει ακόμη και την κούκλα της,” δήλωσε η Owensby.

Ωστόσο, η γενναία Cheyenne “κάνει τα πάντα με χαμόγελο”.

Credit: Facebook | Prayers For Cheyenne

Μετά την επίπονη ανάκαμψη της Cheyenne, η Owensby μοιράζεται την ιστορία της για να προειδοποιήσει τους άλλους γονείς: “Ποτέ μην κουνάτε ένα μωρό”.

“Να θυμάστε αυτό όταν το παιδί σας κλαίει και δεν μπορείτε να κάνετε κάτι για να το σταματήσετε! Με τη βία ποτέ δεν θα το κάνετε να σταματήσει να κλαίει!”

Πηγή

Keywords
Τυχαία Θέματα