Μάνα κλείδωσε τα παιδιά της στο αμάξι μέσα στον καύσωνα για να τους «διδάξει ένα μάθημα» και πήγε να καπνίσει μαριχουάνα

Μια μητέρα κατηγορείται για το θάνατο των δύο παιδιών της. Η Cynthia Marie Randolph είχε κλειδώσει στο αυτοκίνητο ως «τιμωρία» τη 2χρονη κόρη της Juliet και τον γιο της Cavanaugh ηλικίας 16 μηνών, με αποτέλεσμα τα μωρά να βρουν τραγικό θάνατο.

Τα παιδιά πέθαναν από ασφυξία, ενώ η μητέρα τους ήταν στο σπίτι της και κάπνιζε μαριχουάνα, σύμφωνα με τους εισαγγελείς.

Και τα δύο μωρά βρέθηκαν νεκρά στο Weatherford του Τέξας, στις 26 Μαΐου.

Η

αστυνομία δήλωσε ότι η 25χρονη Randolph προσπάθησε να τιμωρήσει τη Juliet επειδή το παιδί δεν βγήκε από το αυτοκίνητο όταν εκείνη της το ζήτησε. Η μητέρα επέστρεψε στο σπίτι, κάπνισε μαριχουάνα και αποκοιμήθηκε.

Όταν η μητέρα βρήκε τα παιδιά νεκρά μέσα στο αυτοκίνητο, έσπασε το παράθυρο του αυτοκινήτου για να κάνει το περιστατικό να μοιάζει με ατύχημα, είπε η αστυνομία.

Σε μια δήλωσή της, όμως, η Randolph είπε ότι η κόρη της αρνήθηκε να βγει από το αυτοκίνητο και έτσι κλείδωσε και τα δύο νήπια μέσα για να τους δώσει ένα μάθημα.

Η δήλωση της Randolph άλλαξε αρκετές φορές, σύμφωνα με τους αστυνομικούς. Αρχικά, δήλωσε στην αστυνομία ότι τα παιδιά έφυγαν μόνα τους όταν εκείνη έκανε δουλειές στο σπίτι.

Η θερμοκρασία έφτασε τους 35 βαθμούς Κελσίου εκείνη την ημέρα.

Μετά από πιέσεις της αστυνομίας, οι αξιωματικοί κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η Randolph εγκατέλειψε σκόπιμα τα παιδιά στο αυτοκίνητο για να δώσει στη μικρή Juliet ένα μάθημα.

Η Randolph παραμένει κρατούμενη μέχρι να αποφασίσουν οι δικαστές το μέγεθος της ποινής της.

διαφορετικό

Keywords
Τυχαία Θέματα