Η αλήθεια της Σπυροπούλου για το Nomads, το λάθος του ΑΝΤ-1 και η εκπομπή

Τι παιχνίδια κάνει ο Αντ-1; Πόσο ακόμη να υποτιμήσουν την νοημοσύνη μας όμως; Αλήθεια τώρα. Ο Τσουρός αποκαλύπτει πως η Σπυροπούλου θα είναι στο Nomads τη δεύτερη μέρα του Πρωινού. Ενώ στην πρεμιέρα ο καλεσμένος Αρναούτογλου δεν απαντούσε και έκανε πως δεν ήξερε.

Όπως δεν ήξερε ταχα μου και η Φαίη. Και το αποκάλυψε ο Τσουρός για να κάνει ντόρο. Λάθος κίνηση για μένα του ΑΝΤ-1. Πρώτον δεν γίνεται να έχεις καλεσμένο τον παρουσιαστή του «Nomads» και να βγαίνει μετά το πάνελ να κάνει αποκαλύψεις. Τον βγάζεις… λαλάκα.

Δεύτερον. Το ίδιο

το κανάλι μια μέρα μετά διέψευδε πως η Σπυροπούλου έκλεισε. H ίδια μάλιστα μια μέρα μετά την ανακοίνωση του Τσουρού ανέβασε φωτογραφία από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» με βαλίτσες. Πολλές Βαλίτσες. Στα μηνύματα της ευχήθηκαν πολλοί ακόλουθοι της…καλή επιτυχία στο Nomads. Τι να πουν οι άμοιροι τηλεθεατές αφού αυτό άκουσαν στο Πρωινό;

Κάποιοι μάλιστα αναρωτήθηκαν για τις πολλές βαλίτσες σε ένα παιχνίδι επιβίωσης. Εγώ λέω πως πάει ταξιδάκι στην Αμερική και πιο συγκεκριμένα στο Σάν Φραντσίσκο με τον φίλο της Νίκο Κοκλώνη που πήγε την εκπομπή του στον ΑΝΤ-1. Άλλωστε είδατε το παπαράτσι προχθές.

Όσο για το Nomads; Όλες οι θέσεις έχουν καλυφθεί… εκτός απο 5… για να έχετε πλήρη εικόνα της φάσης. Και σε αυτούς που είπανε το «ΟΚ» δεν είναι η Σπυροπουλου…

via nassosblog.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα