Γυναίκα οδηγός χτύπησε κογιοτ και συνέχισε να οδηγεί για 30 λεπτά με το ζώο σφηνωμένο στο αυτοκίνητο της

Μια γυναίκα από την Αλμπέρτα του Καναδά χτύπησε ένα κογιότ καθώς οδηγούσε και κινούνταν με το ζώο σφηνωμένο στο μπροστινό τμήμα του αυτοκινήτου της για τουλάχιστον μισή ώρα.

Από θαύμα επέζησε το ζώο μετά από τόση διαδρομή κολλημένο στ’ αυτοκίνητο.

Η Georgie Knox αποκάλυψε τι είχε συμβεί σε μια δημοσίευση που έκανε στο Facebook την περασμένη εβδομάδα, στις 9 Σεπτεμβρίου. Η Knox δήλωσε πήγαινε στη δουλειά

της όταν το ζώο πετάχτηκε μπροστά στο αυτοκίνητό της. Όμως την ώρα που χτύπησε το κογιότ νόμιζε ότι το σκότωσε και συνέχισε να οδηγεί.

Λίγο πριν φτάσει στη δουλειά της, μία κυρία την ειδοποίησε για το κογιότ που ήταν παγιδευμένο στην μπροστινή σχάρα του αυτοκινήτου της.

“Όταν σταμάτησα στο τελευταίο φανάρι πριν φτάσω στην δουλειά μου, μια γυναίκα με ενημέρωσε ότι υπήρχε ένα κογιότ σφηνωμένο στο αυτοκίνητό μου. Όταν βγήκα να δω, το καημένο ζωάκι με κοιτούσε μες τα μάτια,” είπε στο post της στο Facebook.

Μετά την ανακάλυψή της, ενημέρωσε τους υπεύθυνους της άγριας ζωής, οι οποίοι έσπευσαν στο σημείο που βρισκόταν η Knox. Ευτυχώς, το κογιότ δεν είχε σοβαρούς τραυματισμούς.

“Ειδοποίησα τους υπεύθυνους άγριων ζώων και αμέσως ήρθαν για να το σώσουν. Ευτυχώς, απελευθερώθηκε και είχε ελάχιστους τραυματισμούς, παρά το γεγονός ότι ήταν κολλημένο εκεί για μισή ώρα!”

Το κογιότ απελευθερώθηκε στο Kananaskis, ένα πάρκο που βρίσκεται δυτικά της Calgary, στην Αλμπέρτα.

Το βίντεο που δημοσιεύθηκε από την Knox δείχνει τις αρχές της άγριας ζωής να μεταφέρουν το κογιότ στο φυσικό του περιβάλλον.

“Είναι σαφές ότι η μητέρα φύση και άλλα σχέδια για αυτόν τον ξεχωριστό τύπο!” έγραψε στο τέλος της ανάρτησής της.

διαφορετικό

Keywords
Τυχαία Θέματα